Početna Društvo Uspješno završena zimska škola preduzetništva

Uspješno završena zimska škola preduzetništva

0

Fakultet za menadžment Herceg Novi, uz podršku Ministarstva nauke Crne Gore uspješno je realizovao Zimsku školu preduzetništva u periodu od 20. do 31. januara.

Foto: Fakultet za menadžment Herceg Novi

Polaznici, studenti i mladi profesionalci, su tokom specijalizovanih kurseva Preduzetništva, Brendiranja i Poslovnog engleskog jezika, imali priliku da se upoznaju sa vještinama koje su im neophodne u prvim godinama poslovanja kako bi opstali i unapredili sopstveni biznis. Pored navedene tri glavne cjeline polaznici škole su stekli vještine kroz odgovarajuća predavanja za: biznis analizu, marketing i poslovne komunikacije.

Prodekan za nastavu i rukovodilac projekta doc.dr Nikša Grgurević, dodjelio je sertifikate 14 polaznika Zimske škole Preduzetništva, koje su činili studenti, zaposleni u preduzećima s kojima Fakultet ima uspostavljenu saradnju, kao i drugi mladi ljudi zainteresovani za pokretanje sopstvenog biznisa.

Dekan Fakulteta doc.dr Irena Petrušić kazala je da su veoma zadovoljni realizacijom projekta, kojeg je podržalo i Ministarstva nauke Crne Gore. Nastojaće ubuuće da organizuju više sličnih aktivnosti za mlade, kako bi stekli potrebna znanja i vještine koja ih mogu bolje priremiti za zaposlenje.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code