Početna Promo Uživanje u ukusima Istre u Casa del Mare

Uživanje u ukusima Istre u Casa del Mare

1

Prethodni vikend obilježili su ukusi Istre u Casa del Mare Mediterraneo hotelu i Bocasa restoranu.

Foto: Casa del Mare

Kao vrhunac događanja, koje ove zime organizuje Casa del Mare hotelska grupacija prisutna kroz šest hotela u Boko-kotorskom zalivu, bili su Dani Istre. Zajedno sa poznatom istarskom vinarijom Meneghetti, Casa del Mare je svojim gostima i prijateljima pružila priliku da se upoznaju sa najboljim i najukusnijim što poznata istarska kuhinja nudi.

Tokom dva dana vikenda, posjetioci su imali priliku da uživaju u degustacionom meniju, kao i u odabiru jela á la carte pripremljenima od strane Menghetti i Casa del Mare kuvara, u Meneghettijevim poznatim vrhunskim vinima, kao i u njihovim maslinovim uljima visokog kvaliteta.

Foto: Casa del Mare

“Posjećenost našeg hotela Mediterraneo i restorana Bocasa tokom prethodnog vikenda su pokazatelj da su ovakva partnerstva prirodna i poželjna. Cilj nam je kao grupaciji da budemo platforma za saradnju sa svim brendovima, koji dijele naše vrijednosti, a Meneghetti svakako jeste jedan od njih,” kazao je Nikola Milić, osnivač i direktor grupacije Casa del Mare.

U skladu sa time, ove zime, Casa del Mare je i inicirala format “S Tećom na Ti”, u kojem lokalni kuvar Damir Moškov, zajedno sa kuvarima grupacije, priprema sezonska jela.

“Naša vrata ostaju otvorena svima, koji žele saradnju kojom postižemo edukaciju ljudi, promociju crnogorskih kvaliteta i unaprijeđenje tržišta generalno,” rekli su iz Casa del Mare grupacije.

Casa del Mare je jedini domaći hotelski brend malih hotela, a ove godine proslavili su deset godina postojanja.

1 komentar

  1. Imaju dobra vina i dobre su im masline…al gore što se najedoh nekakvih jela od kojih stomak boli to je ludilo…možda i rubu znaju spremiti ali jote i maništre i ostale gluposti sam mrzio… 🙁

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code