Početna Politika Vanredno o poplavama u Herceg Novom na Skupštini 7. decembra

Vanredno o poplavama u Herceg Novom na Skupštini 7. decembra

5

Vanredna, III sjednica lokalnog parlamenta u Herceg Novom, a druga na zahtjev OO DPS, biće održana 7. decembra u 10 h, sa samo jednom tačkom dnevnog reda – posljedice poplava koje su zadesile Herceg Novi prošlog utorka. To je Radiju Jadran potvrdio predsjednik novske Skupštine, dr Miloš Bigović, nakon kolegijuma.

– Na dnevnom redu je samo ta tačka. Dnevni red je predložen u njihovom zahtjevu, a pošto je riječ o vanrednoj sjednici, nema izmjena i dopuna dnevnog reda. Kolegijumu s prisustvovali predstavnici svih klubova odbornika i sve je dogovoreno jednoglasno – kazao je kratko Bigović.

Do kraja decembra, kako je dodao, očekuje se još jedna redovna sjednica, koja bi ujedno trebalo da bude i posljednja ovogodišnja, na kojoj bi između ostalog trebalo da bude usvojen budžet za sljedeću godinu.

Podsjetićemo da su prošlog petka iz lokalnog opozicionog DPS Skupštinskoj službi uputili zahtjev za sazivanjem vanredne sjednicu  zbog posljedica poplava, kada je u Herceg Novom palo preko 250 litara kiše po m2, a oštećeno više  desetina objekata – kuća, restorana, hotela, radnji, te pokrenuta dva klizišta u Zelenici.

5 Komentari

  1. Poplave su , za ovaj stađun prošle, narode. Ovo su sada igre kao u rimskim amfiteatrima. Treba zaraditi dnevnicu na grbači napaćenog naroda. A možda od preosvjećenog naroda. Odozgo.

    7
    5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code