VAPAJ IZ KUMBORA: “DAJTE NAM VODU”

VAPAJ IZ KUMBORA: “DAJTE NAM VODU”

139
0
Podijeli

kumbor mandracMještani naselja Kumbor od jutros ponovo nemaju vode, i najvjerovatnije je neće imati čitavog dana, iako im je na sastanku sa predsjednikom Opštine Dejanom Mandićem i tehničkim direktorom Vodovoda Mićom Stojanovićem prošle sedmice – bilo obećano suprotno.
Nezadovoljni mještani požalili su se u Mjesnoj zajednici na staro-novu situaciju oko vode, međutim, tehničke službe JP Vodovod nisu mogle odmah da reaguju jer je, navodno trebalo vremena da se dopremi neophodna mehanizacija.
Predsjednik Mjesne zajednice, Gojko Vujnović, obišao je mjesto na kome je kvar i zatekao radnike Vodovoda koji pokušavaju da ga otklone, a njima je trebalo da se priključe i kolege iz Elektrodistribucije. „Propust je tačno ispod betonirane utvrde za noćnu rasvjetu – zamislite što nam se sad dogodilo. U ovom Kumboru svako zlo. Obišao sam teren, ljudi rade, a na račun Mjesne zajednice poslali smo ih da nešto pojedu i popiju – jer, znate kako je to … A svi koji su prijavili da nemaju vodu – obaviješteni su telefonom u čemu je problem”.
Vujnović je dodao i da ne postoji mogućnost da se Kumborani do večeras snabdiju vodom iz cistijerni, nego će morati da čekaju da kvar bude saniran.
„Cistijerna ide jedino kad ima negdje da uzme vodu, a rezervoara u Kumboru nema nego se koristi gradska voda. Nema bistijerni, jer smo ih pretvorili u septičke jame – na žalost, ali tako je. Radnici imaju mnogo posla čitav dan”.
Na sastanku koji su Kumborani krajem prošle sedmice konačno izdejstvovali kod nadležnih bilo je dogovoreno da će vode imati sat kasnije, ujutro od 6 h. Taj je dogovor tokom vikenda bio je ispoštovan, pa su mještani odustali od najavljene blokade magistralnog puta. A sada, opet treba da se strpe i da razumiju na +40 C sve. Samo ko njih razumije? Traže da utole žeđ!

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code