VATERPOLISTI CATTARA PRVACI CRNE GORE

VATERPOLISTI CATTARA PRVACI CRNE GORE

84
0
Podijeli

cattaro logoNa osnovu najboljeg učinka u ligaškom dijelu takmičenja VA Cattaro stekla je pravo da bude domaćin završnog turnira Prvenstva Crne Gore u kategoriji 2001. godište i mlađi.
U polufinalnoj utakmici ekipa Jadrana iz Herceg-Novog savladala je ekipu Primorca 9:2. Kataro je u finalu pobijedio ekipu Jadrana rezultatom 7:3 i postao prvak Crne Gore za 2012/13. Drugo mjesto pripalo je ekipi Jadrana, a treće Primorcu. Najbolji igrač završnog turnira je igrač Katara, Miroslav Perković. ”Izuzetno sam zadovoljan postignutim uspjehom. Biti prvak Crne Gore, a potom i šampion u ovoj kategoriji u izuzetno kvalitetnom takmičenju kakvo je, je apsolutni uspjeh cijelog kluba. Ovim rezultatima potvrdili smo zasluženo osvojen naslov vicešampiona na prošlogodišnjem nezvaničnom prvenstvu svijeta u Italiji. Svi uspjesi nijesu došli slučajno, već su proizvod kontinuiranog rada i treniranja. Zahvalio bih se igračima i roditeljima koji su svojim zalaganjem postigli ovakav uspjeh, kao i ostalim klubovima na fer i korektnoj igri” – kazao je je trener, Željko Vičević.
Ekipa koja je osvojila nasolv prvaka Crne Gore: Samir Spahić, Jovan Pržica, Andrija Sužnjević, Dragan Marković, Marko Mršić, Petar Gopčević, Filip Jašović, Petar Ivanović, Miroslav Perković, Božo Vuksanović, Milan Cvijović, Danilo Nikaljević, Balaša Kaluđerović, Ivan Glušica i Marko Delać. Trener Željko Vičević, pomoćni trener Ivan Bjelobrković.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code