Početna Sport Vaterpolisti iz Švedske u posjeti Jadranu i Herceg Novom: Motivacija za bolje...

Vaterpolisti iz Švedske u posjeti Jadranu i Herceg Novom: Motivacija za bolje treninge

0

Vatepolisti švedskog kluba Hellas SC borave u Herceg Novom, a treninge imaju na bazenu Jadran na Škveru. Direktor kluba, Miloš Mračević, ugostio je danas mlade sportiste i upoznao ih sa istorijom i najvećim sportskim ostvarenjima Jadrana.

Ekipa SK Hellasa bila je oduševljena Trofejnom salom i pričom o Jadranu. Takođe, poseban utisak na njih je ostavila priča o bazenu, kao i velika imena igrača koji su iz Jadrana otišli da igraju širom svijeta.

– Jako smo dobro primljeni ovdje, smještaj je odličan i vrijeme nas je poslužilo. Ovo je ogromno iskustvo za sve nas. Veliko je zadovoljstvo biti u Jadranu i Herceg Novom – kazao je tim menadžer, Claes Jutner.

Igrači iz Švedske su takoše zadovoljni posjetom. Poseban utisak na njih ostavila je organizacija rada velikana sa Škvera.

– Prelijepo nam je ovdje. Posjeta Jadranu će puno doprinjeti našem timu. Ovo je inspiracija da se trenira više. Kad sam bio mali uvijek sam gledao Aleksandra Leku Ivovića koji je bio dio Jadranove ekipe – istakao je mladi vaterpolista Denis iz Štokholma.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code