VATERPOLISTI “JADRANA” GOSTUJU “PRIMORJU”, ZNA SE FAVORIT, ALI…

VATERPOLISTI “JADRANA” GOSTUJU “PRIMORJU”, ZNA SE FAVORIT, ALI…

126
0
Podijeli

Utakmicama 20. kola nastavlja se Triglav jadranska vaterpolo liga.

Od crnogorskih klubova jedino će kotorski Primorac “igrati kući” i na bazenu Nikša Bućin dočekaće ekipu POŠK-a. Budva Mtel igraće u gostima sa ekipom Mladosti, dok će hercegnovski Jadran odmjeriti snage sa prvoplasiranim riječkim Primorjem.
Jadran i dalje zauzima četvrto mjesto nakon 19. odigranih kola. Duel u Rijeci biće prilika da se ponovo sretnu stariji i iskusniji igrači Primorja, koji su bez ijednog poraza u ligi do sada, sa podmlađenim sastavom Jadrana koji ove sezone pruža fantastične partije. Čak i bolje nego što se očekivalo, naglašavao je više puta trener Jadrana, Vladimir Gojković.
Svjesni protivnika i ne zaboravljajući da su u prvom duelu Jadranaši u Igalu primili čak 18 golova, Gojković kaže da će nastojati da pruže što bolji otpor i da što manje golova završi u mreži Jadrana.
– Igramo na njihovom bazenu, ali biće to svakako jedno veliko iskustvo za naše igrače, da igraju sa 4 ili 5 trenutno najboljih igrača na svijetu, koji su u Primorju. Pokušaćemo da pružimo što veći otpor, ali biće izuzetno teško, jer smo malo smanjili i intezitet rada, s obzirom da su igrači pomalo i umorni, a imali smo i povrijeđenih – kaže za Radio Jadran, Gojković.
Do kraja Jadranske lige ostala su još dva kola, a Gojković dodaje da će nakon završetka početi sa pripremama za play off.
Utakmica na Kantridi počeće u 19:30 h.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code