Početna Sport Vaterpolisti Jadrana odradili pripreme u Kragujevcu

Vaterpolisti Jadrana odradili pripreme u Kragujevcu

0

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog boravili su na petodnevnim priprema u Kragujevcu, gdje su sa ekipom Radničkog odigrali niz trening utakmica.

Pripreme su organizovane u cilju podizanja forme za dolazeće Prvenstvo Crne Gore, koje Jadranaši otvaraju gostovanjem u Budvi.

Ovo je drugi put da Novljani sparinguju sa ekipom iz Kragujevca s obzirom da je ekipa Radničkog bila na pripremama u Herceg Novom sredinom septembra.

Jadranaši su u Kragujevcu boravili u širem sastavu prve ekipe sa 23 vaterpolista i stručnim štabom.

„Odradili smo odlične pripreme u Kragujevcu. Drago mi je što smo bili u prilici da povedemo veliki broj igrača koji su odigrali zaistva veliki broj trening utakmica koje će im sigurno značini. Mladi igrači su se jako dobro pokazali na treninzima što je jako važno. Pripreme su došle u pravi čas i nama i ekipi Radničkog, s obzirmo da nam počinje Prvenstvo države, a kroz mjesec dana nas očekuje i prvi turnir Lige Šampiona, a Kragujevčane već narednog vikenda turnir kvalifikacija za Ligu Šampiona“ – kazao je prvi trener Jadrana Petar Radanović.

U nastupajućem prvenstvu Crne Gore, Jadran će se boriti za 16. naslov prvaka države, deseti u Crnoj Gori i sedmi za redom. Pored titula državanog prvaka Crne Gore, Jadran je bio i četri puta šampion državne zajednice Srbije i Crne Gore kao i dva puta šampiona u SFRJ. Utakmica u Budvi igra se sjutra sa početkom u 18:00h.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code