Vaterpolisti podržali novi Zakon o sportu

Vaterpolisti podržali novi Zakon o sportu

2
Podijeli

Bivši i sadašnji vaterpolo reprezentativci Crne Gore podržali su novi Zakon o sportu. Oni u saopštenju ističu da je podrška “ajkula“ nepodijeljena.

“Baš kao nekad svi za jednog, jedan za sve, želimo javno da podržimo onog koji je bio uz nas svih ovih godina. Nikoli smo vjerovali kao našem kapitenu. Vjerujemo mu i sada i maksimalno podržavamo u njegovim nastojanjima da sa vrlo odgovorne pozicije ministra, sistem sporta u Crnoj Gori, novim zakonom uredi po mjeri sportista. Sve ono što je Nikola Janović, kao ministar sporta,  za nepunih godinu, uradio za crnogorske sportiste, dovoljan nam je razlog da mu vjerujemo da će sa novim zakonom uraditi još više. Jer svi oni koji rade u sistemu sporta postoje zbog nas, sportista, a ne mi zbog njih!

Picerija i restoran

I baš zato kao sportisti,  bivši i sadašnji vaterpolo reprezentativci, smatramo da novi zakon o sportu treba da dobije podršku. Naša je nepodijeljena“,navodi se u saopštenju koje su potpisali Vjekoslav Pasković, Aleksandar Ivović, Predrag Jokić, Boris Zloković, Antonio Petrović, Mlađan Janović, Aleksandar Radović, Draško Brguljan, Darko Brguljan, Milan Tičić, Filip Klikovac, Saša Mišić, Damjan Danilović, Miloš Šćepanović, Zdravko Radić, Dejan Lazović, Nikola Vukčević.

2 Komentari

  1. Kada bi malo čitali to što podržavaju, vidjeli bi da njihov ministar, između ostalog, predlaže i ukidanje Vaterpolo saveza Crne Gore. Prijedlogom Zakona, predviđeno je da je za osnivanje saveza potreban minimalni broj od osam klubova… Tako će ministar Janović, ukinuti i one koji ga ovako svesrdno podržavaju. Zakon nije stvar vjerovanja, treba malo i soli u glavi.

  2. Bice da su pomno iscitali Zakon, ono kao amaterski klubovi moraju imati profesionalnog sekretara i odgovarajuce kancelarije i sl.
    Drugarski se solidarisu sa Janovicem ali nije bas sve tako pozitivno.

    6
    3

Ostavite komentar

*

code