VATERPOLISTI PRIMORCA: ’’OVAKO VIŠE NE MOŽE’’

VATERPOLISTI PRIMORCA: ’’OVAKO VIŠE NE MOŽE’’

228
0
Podijeli

primoracZbog izuzetno loše finansijske situacije u kotorskom vaterpolo klubu ”Primorac”, danas su se medijima obratili trener i kapiten ekipe.

Vaterpolistima se duguje 5 i viša plata, a treneru Vidu Lomparu najviše. On je posljednju platu primio za septembar 2010. godine i to pred Novu godinu.

Picerija i restoran

– Situacija je katastrofalna i ovako se više ne može, zato smo se obratili crnogorskoj javnosti u nadi da neko možda pomogne – kaže nam Lompar.

– Ovi mladi momci koji tek počinju profesionalnu karijeru suočavaju se sa finansijskim problemima, to ne treba  da bude tako -smatra trener Primorca i dodaje da im se duguje 5 i više plata, a neki i po godinu ipo nijesu ispalćeni.

– Situacija je izuzeno teška i to prelazi sve granice. Te plate nijesu velike nego su minimalne i u zavisnosti od ugovora kreću se od 300 do 700 eura i niko ništa ne preduzima da se stanje izmjeni. Nekih najava ima ali u to se za sada ne može vjerovati – kaže Lompar.

Podsjetimo i hercegnovski vaterpolisti Jadrana, obratili su se zbog istog problema javnosti krajem februara i tad im se dugovalo 12 plata.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code