Vaterpolo Kup Crne Gore za kadete pripao Jadranu

Vaterpolo Kup Crne Gore za kadete pripao Jadranu

2556
1
Podijeli

Na Vaterpolo kupu Crne Gore u Budvi, za uzrast kadeta 2002. godište i mlađi, Jadran Carine je, sa tri pobjede i osvojenih maksimalnih 9 bodova, bio najdominantnija ekipa.

Jadran Carine 2002. godišteU prvom kolu savladan je domaćin, ubjedljivim rezultatom 11:2. U drugom kolu, u derbiju turnira, pobjeđena je ekipa Primorca iz Kotora, rezultatom 8:6, dok je u trećem kolu savladan tim Cattaro, takođe iz Kotora, rezultatom 5:1.

Picerija i restoran

U konačnom plasmanu Jadran Carine sa 9 bodova i gol razlikom od plus 15 golova, osvojio je prvo mjesto, drugo je pripalo ekipi Budve, treći je bio Primorac dok je posljednje mjesto zauzela ekipa Cattaro.

Ekipa Jadrana Carine je nastupala u sastavu: Ilija Radović, Bruno Stevanović, Jovan Vujović, Maksim Ogurlić, Stefan Subotić, Obrad Dabović, David Stevović, Vasilije Radović, Igor Šparović, Filip Aleksić, Ivan Konjević, Vasilije Petković, Balša Novosel i Andrija Mićunović. Trener ekipe je Jovo Vukasović.

Turnir u Budvi bio je prvi u nizu koji će biti na programu u toku ljetnjih mjeseci. Drugi počinje danas na plivalištu Jadran na Škveru i to za generaciju vaterpolista rođenih 2000. godine.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code