Početna Društvo Vaterpolo savez Kine šalje 10 hiljada maski kolegama u Crnoj Gori

Vaterpolo savez Kine šalje 10 hiljada maski kolegama u Crnoj Gori

3

Vaterpolo savez Kine donirao je Vaterpolo i plivačkom savezu Crne Gore 10.000 maski u borbi protiv koronavirusa. Maske su obezbijeđenje na inicijativu Petra Porobića koji je selektor vaterpolo reprezentacije Kine, a VPSCG će ih proslijediti Nacionalnom koordinacionom tijelu za borbu protiv zaraznih bolesti.

– Vaša Federacija pružila nam je ogromnu podršku i asistenciju, kao i uvijek, u pripremama naših muških i ženskih reprezentacija za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. Omogućeno je da naša dva tima treniraju u Crnoj Gori i tako prebrode, za nas, vrlo težak period. Kao što znate, članovi našeg štaba su treneri iz Crne Gore (Petar Porobić, Mladen Klikovac i Zoran Maslovar), koji su podstakli saradnju između dva Saveza.

Dobili smo veliku podršku od Glavnog grada Podgorica, Instituta za javno zdravlje Crne Gore, Sportskog centra “Morača”, PVK Jadran Carine, hotela Aurel, Lighthouse i Instituta Igalo. Želimo da se srdačno zahvalimo vašoj Federaciji i svim prijateljima u Crnoj Gori. Prijatelj u nevolji je pravi prijatelj, navodi se, između ostalog, u saopštenju vaterpolo saveza Kine.

3 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code