Početna Društvo Vatra se širi oko Vidovog vrha

Vatra se širi oko Vidovog vrha

9

Požar koji je danas poslijepodne izbio iznad sela Malta širi se od Vidovog vrha ka Ravnom brijegu, a sve na nepristupačnom terenu.

Kako nam je rekao predsjednik MZ Mokrine Goran Radović, čekaju da se vatra primakne putu, kako bi počeli sa gašenjem, crijeva su razvučena, a dio staze je raskošen.

– Požar je 2 km od kuća, požarištu je najbliža crkva Lazarica, na nekih 500 m. Na teren je pristiglo 15-ak civila i dva vatrogasna vozila – rekao je Radović.

9 Komentari

 1. Eto koliko znate, duse sitne. Ako neko pazi loviste-to su lovci! Ne generalizujte nego ako prozivate, prozovite direktno! I ne lupajte po poratalima nego zasucite rukave i dodjite da gasite!

  10
  3
 2. Da da,nacice ih naravno ali kad budu svercovali 10 kila krtole i 2 kila luka,za to su majstori,udri po sirotinji.Da ima zakona i da je sve po istim arsinima sjutra bi trebalo neko da visi na trgu za primjer.Sad se sjetih..je li mozda neko cuo da se oglasio ne daj boze neki premijer ili visoki drzavnik i potegao svoje “veze”da pomogne prilikom ove nesrece..!!!

 3. Lovci su poznati kao” uništavači” prirode , zato i ISTINA BOLI MNOGO. Ajde malo odvoji se od kompijutera i prošetaj na svjež vazduh.

  7
  3
 4. dje su sad lovci da brane loviste , nikad gora organizacija tog drustva makar da se oglase i pozovu na gasenje pozara sramota makar da se slikaju pored vatre !!!!!

  20
  9
 5. IDEMO OVAKO; TOPOGRAFSKA KARTA,PODATCI SA TERENA ( POZICIJA I VRIJEME POZARA,TRIANGULACIJA SA GSM BAZNIH STANICA,OPERATIVNI PODATCI) ANALITICKI OBRADIT PODATKE I PRONACI PIROMANE!

  31
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code