Vatra se širi prema Žanjicama, gori i oko Plave špilje

Vatra se širi prema Žanjicama, gori i oko Plave špilje

9
Podijeli

Vatrena stihija ne jenjava na Luštici, a kako nam javljaju slušaoci, situacija je kritična. Vatra se širi i prema Žanjicama i Mirištu. Na Žanjicama je prekinuto snabdijevanje električnom energijom, a od jutros je krenula evakuacija mještana i gostiju Trašte, Ponte Vesla i Platamuna. Vatra guta i dio oko Plave špilje.

Više informacija nijesu za sada imali ni u Službi zaštite i spašavanja Herceg Novi, gdje su nam kazali da je sa načelnikom Zlatkom Ćirovićem komunikacija sada moguća jedino preko radio stanica, budući da mu je telefon ispražnjen, pošto je na Luštici od subote.

Picerija i restoran

9 Komentari

 1. Neko ,neka ti gase ovi iz DPS i Demokrata.Vise vrijedi jedna njihova jahta nego jedan kanader.Cekamo taj kanader 25 godina da kupe.Svake godine ista situacija sa pozarima

  8
  2
 2. Moze li ovdje iko da konacno pozove ove strucnjake iz Direktorata za vanredne situacije i da se gospoda iz podgorice fino presele na Lusticu da vidi sto se cini?
  Evakuacija građana usled opasnosti od vatre.. pa sta treba jos da se desi da bi zatrazili pomoc kanadera iz Hrvatske??
  Izgleda da cekaju da se vjetar smiri, a sto izgori u medjuvremenu izgorilo je .. e zaista za nevjerovati!!!

  7
  1
  • Nema više komunista da mobilišu. Kapitalizam ste tražili pa bogami i dobili. Sad će to naši profesionalci riješiti. A opreme nemaju više ni ono što im je Tito ostavio. O avijaciji da i ne govorimo. Ovo se samo kanaderima moglo ugasiti.

   14
 3. Apel i molba svima! Ljudi, dajte da se svi nekako ukljucimo. Mozemo itekako pomoci. Muskarci neka pomognu u gasenju, a mi zene da odnesemo hranu i vodu iscrpljenim vatrogascima i dobrovoljcima. Hvala!

  32
  1

Ostavite komentar

*

code