Važno gostovanje Jadrana ekipi POŠK-a, u Splitu

Važno gostovanje Jadrana ekipi POŠK-a, u Splitu

3
Podijeli

Vaterpolisiti Jadrana Carine nastavljaju u subotu borbu za nove bodove u Triglav regionalnom takmičenju. U 11. kolu A 1 lige snage će odmjeriti sa ekipom POŠK-a u Splitu, kojeg su u prvom dijelu sezone lako savladali rezultatom 10:4.

Za Jadranaše ovo je izuzetno važno gostovanje protiv jedne iskusne ekipe sa velikim brojem igrača koji dugo igraju na visokom nivou, smatra trener, Vlado Gojković.

Picerija i restoran

– Mislim da smo kvalitetniji, s ovim što smo prikazivali do ove godine, tako da bi trebalo da probamo da pružimo onu prepoznatiljivu igru, koju želimo, što bi nas u nastavak sezone uvelo na pravi način. Prije svega cilj nam je da osvojimo bodove na ovom gostovanju – kazao je on.

Splićani su nakon 10 odigranih kola na 7. poziciji na tabeli sa 11 osvojenih bodova, dok je Jadran nakon poraza od Juga u prošlom kolu ostao na 3. mjestu sa 20 bodova.

Jadranova ekispedicija za Split kreće sjutra u 14 časova. Gojković je kazao da su pojedini igrači bolesni, pa je neizvjesno da li će ekipa putovati u punom sastavu.

Početak meča zakazan je za 18 časova.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code