Početna Politika Vd direktor RTHN Željko Komnenović na čelu izborne liste u Tivtu

Vd direktor RTHN Željko Komnenović na čelu izborne liste u Tivtu

19

Bivši tivatski opozicioni aktivisti i funkcioneri, kao i nestranačke ličnosti, formirale su izbornu listu sa kojom će ući u izbornu utakmicu, s obzirom da je većina opozcionih partija odlučila da bojkotuje izbore.

Foto: Pixabay

Tu listu, pod nazivom “Narod pobjeđuje” predvodi bivši novinar Radio Tivta i aktuelni v.d direktora javnog servisa Radio televizija Herceg Novi, predsjednik UO NVO Matica Boke, Željko Komnenović.

Do sada su se na bojkot odlučili Demokratski front, Demokrate, URA, Ujedinjena Crna Gora, Demos, Socijalistička narodna partija i Prava Crna Gora.

Tu je i građanska lista Tivatska Akcija i Arsenal za Tivat, gdje su takođe prepoznati bivši članovi opozicionih partija, kao i civilnog sektora.

Rok za predaju izbornih listi za učešće na izborima ističe u ponoć.

19 Komentari

 1. ova vlast je show,nazalost taj show ide gradjanima po ledjima,ali sta je tu je ,tri prsta,litije,popovi ,krstovi i dobijas izbore- nemojte da se zalite posl;ije

 2. Dje je sad Novska lista, da kaze dosta je sa kadrom iz Tivta. Ovo je jedini primjer u svijetu da se direktor javnog servisa kandiduje za politicara. Sto je dozivio Novi.

  7
  3
 3. Odlicno !Opozicija u nasoj opstini dovodi svoj Kadar iz Tivta a ovaj I’m izlazi na izbore dok Oni bojkotuju.Ko je ovde lud? 3,14

  20
  3
 4. Komnenovic je cudo od direktora. Sluzbenim autom HN-TV. Racunaj gorivo, trajekt….eto toliko nas kosta ekspert. Radnici nek cute, BRAVO za sindikat!

  26
  7
 5. Kada dođe vrijeme, morati će da odluči hoće li ostati direktor ili biti odbornik. Do tada ima pravo da se kandiduje i bude na listi. Ovi komentatori sigurno nisu o ovome brinuli kada su DPS novinari prelazili u poslanike (Nikolić, Vuković, …) ali ih sada slična stvar mnogo “žulja”!

  14
  12
 6. Oće li sada Arsića, Komnenovića i družinu njihove “doskorašnje” partije smijeniti ili su ovu igranku zajedno sa njima smislili. Poštenije bi bilo da su izašle Partije nego da od građana prave dalebu.

  22
  8
 7. Eto toliko o nezavisnom javnom servisu i novinarstvu. Moze on voditi jos tri liste i raditi na terenu slobodno, ionako mu je ova rtv smijesna tu nema nikakvu obavezu,osim da prvog uzme platu

  19
  8
 8. Zasto on nebi mogao bit nosilac liste kad u H Novi moze bit Presjednik Skupstine konobar ali mislim da se ta Skupstina vise nece ni ofrzavat.

  21
  11
 9. Kako sme novinar pa jos na celu jedne medijske kuce da se bavi pilitikom pa jos da ucestvuje na izborima pa jos da predvodi bajagi neku gradjansku listu? Pa to stvarno ne razumem.Da li je po zakonu?

  21
  9
 10. Imamo li mi u ovom gradu kadrova za direktora lokalne Tv ,šteta je da tako dobar kadar Tivta ne ostane tamo!Kako on tako i direktor ćistoće.Ovo je stvarno sramota za jedan Herceg Novi.Kad su toliko dobri što ih ne zadržaše nego ih udomiše kod nas.Ako politički djeluješ u jednom gradu i stanovnik si tog grada valjda se podrazumijeva da i direktoruješ tamo!

  32
  8
  • Sve tacno. Bravo za komentar. Ovaj uvezeni novinar je napadao na proslim lokalnim izborima u Novom jednu lokalnu listu. Da navodno zloupotrebljavaju Maticu Boke. A sta on radi? Zloupotrebljava elementarnu logiku i strpljenje Novljana s obzirom da svakodnevno taxijem i trajektom dolazi na posao i odlazi kici.

   35
   9

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code