Večeras: Defile, suđenje karnevalu i koncert Željka Samardžića

Večeras: Defile, suđenje karnevalu i koncert Željka Samardžića

0
Podijeli

Defileom od Igala do Trga Nikole Đurkovića, suđenjem karnevalu, a zatim i koncertom Željka Samardžića, u Herceg Novom će večeras biti završen 48. Praznik mimoze. Na Trgu smo “uhvatuili” oko 13 h montiranje bine. Na koncert Samardžića se očekuju i gsti iz okruženja, a sve bi trebalo da protekne bez kiše.

Kako su organizatori najavili, u defileu će tradicionalno učestvovati Gradska muzika, mažoretke i brojne maske iz Herceg Novog, ali i veliki broj karnevalskih trupa iz regiona, koje su učlanjene u Federaciju evropskih karnevalskih gradova, kao i grupe iz Kotora, Tivta i Budve.

Picerija i restoran

Nakon defilea očekuje se suđenje Kolektaristi Fekalisti. Novljani su proteklih 20-ak dana mogli da ubacuju u kutije razloge zbog kojih treba ili ne, osuditi Kolektoristu Fekalistu.

Od 21 h koncert će održati Željko Samardžić.

Za one koji namjeravaju kolima kroz grad podsjećanje, da će od 19 sati do ponoći biti zabranjen saobraćaj u Ulici X hercegovačke  brigade, od Trga Nikole Đurkovića do magistrale. Zabarana za vozila važiće od 19 do 23 sata  i u Njegoševoj i Ulici Save Ilića, na dionici od raskrsnice ulica Janka Beka i Save Ilića, kod hotela “Palmon bay”, do Ulice Save Kovačevića.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code