Početna Turizam Večeras fešte na Škveru i u Bijeloj, u ponedjeljak u Zelenici

Večeras fešte na Škveru i u Bijeloj, u ponedjeljak u Zelenici

0

Ljetnje fešte duž novske obale nastavljaju se večeras, a domaći i furešti moći će da guštaju na Škveru ili u Bijeloj, gdje će biti organizovani zabavni programi, koji počinju od 21 h.


Oni koji se opredijele da noć provedu na Škveru, uživaće u promenadnom koncertu Gradske muzike Herceg Novi. Defile kreće od lokala Admiral, lukom, Šetalištem do restorana Paluba. Biće nastavljen od Parka Boka, Njegoševom ulicom do glavnog gradskog trga.

Picerija i restoran

Kapelnica Gradske muzike, Valentina Kulinović za Radio Jadran kaže da će svirati uobičajeni program, u trajanju od sat:

„Ovog ljeta imaćemo dosta nastupa na lokalnim feštama, a sviraćemo najvjerovatnije do kraja septembra. Inače, pripremamo se za poklon koncert gradu povodom Dana državnosti, 13. Jula, što će biti naš četvrti koncert u čast Dana državnosti“, ističe ona.
Kulinović sa ponosom podsjeća da su se sa nedavnog nastupa i takmičenja u poljskom Lobecu vratili bogatiji za dvije nagrade:

„Osvojili smo II nagradu u defileu i II nagradu za nastup na sceni na takmičenju duvačkih orkestara i big bendova Evrope“, ističe Kulinović.

Sa druge strane, MZ Bijela organizuje večeras rok koncert grupe High Voltage ispred Doma kulture:

„Večerašnji program orjentisan je više ka mlađim generacijama, kako bismo malo afirmisali rok zvuk, ali je naravno otvoren za sve koji se večeras nađu u Bijeloj. Pravu mediteransku feštu pripremamo za 28. jul, kad nam gostuje Stari kapetan, KUD Sloga, NVO Žene Bijele i drugi“, kaže nam predsjednik MZ Bijela, Vojisalv Vojo Ilić.

Za ponedjeljak, 9. jul, najavljena je i prva fešta u Zelenici “Zeleničko ljeto 2018.”, u 21 h, na platou između kafe bara “Plava tišina” i kafe bara “Marinero”. Posjetioci će imati priliku da uživaju u nastupu slavnog bubnjara Dragoljuba Đuričića & Balkanske lavine.

Podsjetićemo da su organizatori ljetnih fešti Turistička organizacija Herceg Novi i Mjesne zajednice.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code