Početna Turizam Večeras fešte na Škveru i u Bijeloj, u ponedjeljak u Zelenici

Večeras fešte na Škveru i u Bijeloj, u ponedjeljak u Zelenici

0

Ljetnje fešte duž novske obale nastavljaju se večeras, a domaći i furešti moći će da guštaju na Škveru ili u Bijeloj, gdje će biti organizovani zabavni programi, koji počinju od 21 h.


Oni koji se opredijele da noć provedu na Škveru, uživaće u promenadnom koncertu Gradske muzike Herceg Novi. Defile kreće od lokala Admiral, lukom, Šetalištem do restorana Paluba. Biće nastavljen od Parka Boka, Njegoševom ulicom do glavnog gradskog trga.

Kapelnica Gradske muzike, Valentina Kulinović za Radio Jadran kaže da će svirati uobičajeni program, u trajanju od sat:

„Ovog ljeta imaćemo dosta nastupa na lokalnim feštama, a sviraćemo najvjerovatnije do kraja septembra. Inače, pripremamo se za poklon koncert gradu povodom Dana državnosti, 13. Jula, što će biti naš četvrti koncert u čast Dana državnosti“, ističe ona.
Kulinović sa ponosom podsjeća da su se sa nedavnog nastupa i takmičenja u poljskom Lobecu vratili bogatiji za dvije nagrade:

„Osvojili smo II nagradu u defileu i II nagradu za nastup na sceni na takmičenju duvačkih orkestara i big bendova Evrope“, ističe Kulinović.

Sa druge strane, MZ Bijela organizuje večeras rok koncert grupe High Voltage ispred Doma kulture:

„Večerašnji program orjentisan je više ka mlađim generacijama, kako bismo malo afirmisali rok zvuk, ali je naravno otvoren za sve koji se večeras nađu u Bijeloj. Pravu mediteransku feštu pripremamo za 28. jul, kad nam gostuje Stari kapetan, KUD Sloga, NVO Žene Bijele i drugi“, kaže nam predsjednik MZ Bijela, Vojisalv Vojo Ilić.

Za ponedjeljak, 9. jul, najavljena je i prva fešta u Zelenici “Zeleničko ljeto 2018.”, u 21 h, na platou između kafe bara “Plava tišina” i kafe bara “Marinero”. Posjetioci će imati priliku da uživaju u nastupu slavnog bubnjara Dragoljuba Đuričića & Balkanske lavine.

Podsjetićemo da su organizatori ljetnih fešti Turistička organizacija Herceg Novi i Mjesne zajednice.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code