Večeras i rano ujutru zaprašivanje protiv komaraca

Večeras i rano ujutru zaprašivanje protiv komaraca

763
2
Podijeli

komarac1Umjesto 27. i 28. kako je bio najavljeno, večeras i sjutra biće obavljeno zaprašivanje protiv komaraca. Sekretarijat za komunalne djelatnosti i ekologiju, obavještava građane, a posebno pčelare kako bi mogli zaštiti košnice, da će se na teritoriji Opštine Herceg Novi obaviti  zaprašivanje komaraca u kasnim večernjim i ranim jutarnjim satima. U slučaju lošeg vremena akcija će opet biti  odložena.

Zadimljavanje odraslih formi komaraca obavlja se u periodu od 1. juna do 1. septembra, svakih 15 dana na cijeloj teritoriji opštine, od graničnog prelaza Debeli brijeg do Kamenara, duž magistrale, kao i ulici Sava Ilića, Njegoševa, Save Kovačevića, pojas uz obalu Šetališta Pet Danica i priobalni put duž Rivijere.

Picerija i restoran

Zadimljavanje obuhvata i javne zelene površine oko stambenih objekata te naselja Njivice, Sutorina, Drenovik, Servisna zona, Igalo, Gomila, Sušćepan, Čela, Podi, Zelenika, Kuti, Bijela do Bijelske Vale.

2 Komentari

  1. A Kamenare ste zaboravili? Ili ste zaključili da u Kamenarima nema komaraca? E vidite, zaključak vam je pogrešan!
    MOLIMO, UKLJUČITE I KAMENARE U AKCIJU SUZBIJANJA KOMARACA-OVE VELIKE NAPASTI!!!!!!!!!!!!!

  2. Ne lažite na Gomilu vas nismo gledali ima nekolike godine!! To više nisu komarci a ni rode to su troglave aždaje! Nama ni Putin ne može pomoći sa svim tenkovima a kamoli raspali stojadin sa malo dima!

Ostavite komentar

*

code