Večeras: Noćne atletske trke u Nikšiću, za sportiste, rekreativce i humaniste

Večeras: Noćne atletske trke u Nikšiću, za sportiste, rekreativce i humaniste

784
0
Podijeli

U Nikšiću će večeras biti održana druga Noćna atletska trka – 2nd Night Run Montenegro, u organizaciji Crnogorske Akademije Trčanja (CAT) i Triatlon kluba “Nikšić“.

Niksic.me

Ove godine, 2nd Night Run Montenegro će imati tri trke: na 500, 2.500 i 5.000 metara. Okupljanje je predviđeno na platou ispred robne kuće Nikšićanka. Tu je i start trke, koji je najavljen za 20 časova.

Picerija i restoran

– Trka na 500 metara će biti humanitarnog karaktera, a broj učesnika nije ograničen. Na trkama na 2.5 i 5 kilometara očekujemo ukupno 200 učesnika. Svi takmičari na trke na 2.500 i 5.000 metara će imati startni broj sa čipom za  praćenje, a za sve učesnike pripremili smo i  učesničke medalje nakon prolaska kroz cilj – napominje direktor Night Run Montenegro, Miloš Mikić.

Organizatori očekuju takmičare iz čak 6 zemalja. S obzirom da je kraća staza određena za humanitarnu trku i prikupljanje sredstava za Dječiji dom “Mladost” u Bijeloj, pozivaju sve humane ljude da doniraju novac u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Kutija za donacije  nalazi se na pomenutom platou gdje se obavljaju prijave.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code