Početna Servis Veći dio hercegnovske opštine od ponoći osam sati bez struje

Veći dio hercegnovske opštine od ponoći osam sati bez struje

24

Dijelovi Herceg Novog u subotu će više sati biti bez struje, zbog planiranih radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Bez struje će, od ponoći do sedam sati, biti Sutorina, Njivice, Igalo, Topla 1, Topla 2, Topla 3, Herceg Novi – centar, Savina, Meljine, Podi, Kameno, Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Žlijebi, Ubli.

U istom terminu struju neće imati Zelenika, Kutsko polje, Sasovići, Zmijica, Kumbor do kompleksa Portonovi, sa strane Zelenike, poluostrvo Luštica – dio koji pripada opštini Herceg Novi.

Od osam do 12 sati sjutra struju neće imati Baošići, potrošači ispod magistrale od restorana Papagaj do prodavnice IDEA na obali.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

24 Komentari

 1. daj Boze samo da ne ostaje i bijela bez struje,jer ce opet da kradu ljudima i komsijama robu sa strikova,i sve drugo sto nadju jedan mali celavi sklempavi sa kamenara i njegova policiji dobro poznata klapa lupeza

 2. Smijem se od muke. Najhladnija noć. Kad je jeftina struja, da se ljudi ogriju, upale bojler, skuvaju sarmu.
  Užas. Ovo je hajdučija, pokazivanje moći.
  Gospodari života naših.

  16
  2
 3. Ovakava obavjestenja su greska, prvo zbog ovoliko negativnih komentara istih ovih sto idu spavat ko kokoske sa prvim mrakom.
  A drugo sto seocki lupezi znaju info kuda mogu da operisu.

  • E, a svi mi vikali što će ti plinska grijalica kad sam je kupovala. Na ovim prostorima moraš imat i grijanje rezervno, i špaher na plin, hidrofor za vodu, i ratne zalihe konzervi u podrum. Stručnjaci naši, svašta možeš očekivati od te pameti. Ne bi oni možda prognozu pogledali, ne.

   6
   2
  • Zagrli dijete, ženu…pokrij…opusti se!
   Daj im lampe da zajedno čitate ili pričate priče ispod jorgana. To je samo jedna noć, a djeca pamte cio život.

   8
   8

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code