Vektra Boka oglašava opet prodaju 8,4 miliona eura vrijedne imovine

Vektra Boka oglašava opet prodaju 8,4 miliona eura vrijedne imovine

1
Podijeli

Odbor direktora kompanije Vektra Boka raspisao je javni poziv za prodaju dijela nepokretne imovine po početnoj cijeni od 8,4 miliona eura.

Na prodajnoj listi su restoran Galeb po početnoj cijeni od 4,43 miliona eura, motel Dubrava za 2,6 miliona i zemljište na Rosama za 250 hiljada eura.

Picerija i restoran

Kupce čeka i poslovni prostor Službe računovodstva za 220 hiljada, motel Borići sa zemljištem za 200 hiljada, kao i zemljište kod hotela Rivijera u Njivicama na tri katastarske parcele po cijenama od 150 hiljada, 30 hiljada i 520 hiljada EUR.

Zainteresovani pisane ponude treba da dostave do 15. novembra.

Vlasnik imovine postaće kupac koji ponudi najviši novčani iznos .

Prikupljene ponude će formirana komisija nakon otvaranja dostaviti Odboru direktora na razmatranje, a odluka o prikupljenim ponudama donijeće se najkasnije u roku od 15 dana od dana razmatranja.

Stečaj je u kompaniju uveden u junu 2015. godine, zbog duga od četiri miliona eura prema Crnogorskoj komercijalnoj banci .

Privredni sud je krajem februara ove godine prihvatio Plan reorganizacije Vektra Boke.

1 komentar

  1. Ajde foliranti vec se zna ko ce sto da kupi karte su odavno podeljene uzmite to sto ste planirali i pocnite da radiite da se ova omladina zaposli a ne da bjeze.

    13

Ostavite komentar

*

code