Vektra Boka opet pokušava da proda 8,18 miliona eura vrijednu imovinu

Vektra Boka opet pokušava da proda 8,18 miliona eura vrijednu imovinu

6
Podijeli

Odbor direktora kompanije Vektra Boka raspisao je javni poziv za prodaju dijela nepokretne imovine tog hercegnovskog preduzeća, po ukupnoj početnoj cijeni od 8,18 miliona EUR, prenosi Mina business.

Na prodaju je ponuđen restoran Galeb po početnoj cijeni od 4,43 miliona EUR, motel Dubrava za 2,6 miliona i zemljište na Rosama za 250 hiljada EUR.

Picerija i restoran

Prodaje se i motel Borići sa zemljištem za 200 hiljada, kao i zemljište kod hotela Rivijera Njivice na tri katastarske parcele po cijenama od 150 hiljada, 30 hiljada i 520 hiljada EUR.
Svi zainteresovani pisane ponude treba da dostave do 14. maja.
Imovina će se prodati onom koji ponudi najviši novčani iznos za kupovinu.

Prikupljene ponude će formirana komisija nakon otvaranja dostaviti Odboru direktora na razmatranje, a odluka o prikupljenim ponudama donijeće se najkasnije u roku od 15 dana od razmatranja.

Stečaj je u kompaniju uveden u junu 2015. godine, zbog duga od četiri miliona EUR prema Crnogorskoj komercijalnoj banci (CKB).
Privredni sud je krajem februara prošle godine prihvatio Plan reorganizacije Vektra Boke.

6 Komentari

  1. Hotel Igalo, na jednoj od najboljih lokacija u gradu, izgleda da nije još dovoljno ruiniran da bi se razmišljalo o njegovoj prodaji ili ne daj Bože obnovi i stavljanju u funkciju. Kakav zločin prema nekadašnjim biserima grada… Ovo može samo kod nas da se dešava

    30
  2. ha ha a hotel Topla je prodat za 600.000.DEM, a Centar za 1.5 miliona koliko i Rivijera. E sada je li moguće da restoran Galeb u Igalu, sav destruiran vrijedi koliko ovo troje. Ili se neko šali.

    25

Ostavite komentar

*

code