Početna Servis Velika potrošnja vode, Podi i Topla 3, dva sata bez vode

Velika potrošnja vode, Podi i Topla 3, dva sata bez vode

3

Usljed velike potrošnje došlo je do pražnjenja rezervoara Podi tako da će u periodu od 16 do 18 časova doći do prekida isporuke vode iz ovog rezervoara, obavijestili su nešto poslije 15 h iz tehničke službe hercegnovskog “Vodovoda i kanalizacije”

Biće obustvaljena ispuruka vode da bi se rezervoar dopunio. Zato će u ovom periodu bez dotoka vode biti potrošači sa područja Poda i Tople 3, objašnjavaju iz tehničke službe.

3 Komentari

  1. Ovo je BRUKA,SRAMOTA,SKANDAL, šta se radi sa građanima na Toploj 3.Ljudi božiji svakodnevno imamo po nekloliko sati isključenja sa mreže.Nekad ujutro,nekad u podne,nekad popodne a noću pod “obavezno”.Nikad i cjeli dan pa i dva!!!
    Zovemo u Vodovod,dežurnog na rezervaru zovemoi u opštinu i šta NIŠTA!!!!i dalje ista stvar.Najgore je što prvih dvoje vam daju potpuno različita saopštenja a ovi u Opštini oni tek ništa ne znaju.
    Očito da nisu shvatili šta je prijoritet za grad, jer od ovoga zavisi život građana i funkcionisanje grada.
    Mogu samo reći,jer ništa ne možemo učiniti,OVO JE BRUKA I SRAMOTA prevashodno onih koji vode ovaj grad.SRAM VAS BILO svi vi nemate ove probleme.

  2. Hoce li se vlast oglasiti po ovom vanrednom stanju? Zasto su gradjani Novog konstantno ugrozeni po pitanju vode? Znate li da je vani 40 i koji stepen i ds crkavamo svakako a vi nam i vodu ugasili. Sramota!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code