Veterani “Karača 2005” najbolji na košarkaškom turniru u Tivtu

Veterani “Karača 2005” najbolji na košarkaškom turniru u Tivtu

5
Podijeli

Tradicionalni košarkaški turnir, u organizaciji tivatskih košarkaških veterana, okupio je sedam ekipa u dvije starosne kategorije, a Novljani su bili najbolji u kategoriji 45+.

U ovoj kategoriji prvo mjesto je dominantno osvojila ekipa “Karača 2005” Herceg Novi, druga je bila ekipa Kotora, a treća ekipa iz Tivta. Nastupili su još veterani “Sokoli” iz Nikšića.

Picerija i restoran

Novljani su prikazali najbolju igru i u polufinalu savladali ekipu “Sokoli” iz Nikšića rezultatom 51:35 (12:9, 15:7, 11:11, 13:8), da bi u finalu bili bolji od Kotora 46:26 (10:5, 10:9, 19:1, 7:11).

Sastav ekipe KKV “Karača 2005”: Vučurović, Milić, Čupić, Kovačević, Očinić, Popadić, Bulatović, Savić, Popović, Cvjetičanin, Janjić, Baćović, Milošević.

Trener ekipe Jovica Ogurlić bio je zadovoljan osvajanjem još jednog turnira.

– Nalazimo se u odličnoj formi. Ovo je drugi turnir u nizu koji osvajamo. Čestitam momcima na odličnoj igri i osvajanju pobjedničkog pehara – rekao je Jovica Ogurlić.

U kategoriji 35+ učestvovale su ekipe “Morača” iz Podgorice, veterani Bara i veterani Budve. Prvo mjesto je osvojila ekipa Morače, drugi su biili veterani Budve, a treće Bara.

Takmičenje je proteklo u prijatnoj atmosferi koja je nastavljena u večernjim satima u restoranu na stadionu Fudbalskog kluba Arsenal, uz svečanost proglašenja pobjednika i dodjelu pehara.

5 Komentari

Ostavite komentar

*

code