Video nadzor, alarm i multimedijalna učionica u OŠ “Orjenski bataljon”

Video nadzor, alarm i multimedijalna učionica u OŠ “Orjenski bataljon”

4
Podijeli

Novu školsku godinu Osnovna škola “Orjenski bataljon” iz Bijele počinje sa nekoliko novina koje će poboljšati sigurnost i kvalitet nastave, a riječ je o video nadzoru i alarmnom sistemu, kao i o multimedijalmoj učionici.

Ovim je zaokružen projekat poboljšanja sigurnosti đaka u školi i njenom dvorištu, kaže nam direktorica škole, Jarmila Radović.

Picerija i restoran

– Đaci će imati uskoro i multimedijalnu radionicu, lijepo opremljenu za izradu časopisa, za gledanje određenih filmova, edukativne ili vaspitne radionice. Vjerujem da ćemo imati jako lijepu saradnju sa roditeljima naših novih prvaka – kazala je ona.

Učionica se još uređuje. Za sada su završeni unutrašnji radovi, kupljen je televizor i nabavljena su 4 lap top računara, a u planu je nabavka i takozvane “pametne table”.

Prema riječima Jarmile Radović, multimedijalna učionica će pomoći đacima da brže uče i da nastavu učini kvalitetnijom, a osoblju da olakša posao prenošenja znanja.

4 Komentari

  1. a da li su okrečene sve učionice, rade li svi lusteri, da li su očišćena/ofarbana sva vrata, da li je rješeno prokišnjavanje krova fiskulturne sale… toliko toga je trebalo da se radi u toj školi da je video nadzor poslijednja stvar na koju su trebali bacati pare

    17
    7

Ostavite komentar

*

code