Novljani još jačim aplauzom pozdravili zdravstvene radnike

16

16 Komentari

 1. Kad prodje ovo zlo medicinske radnike sutra dan ovi tapsaci ce ih zaboraviti a drzavni organi pogotovo jer za njih zdravstvo i skolstvo nije investicija nego trosak. Da bih za njih bilo vise.Nego mi gradjani na sledecim izborima treba bolje da biramo da izaberemo najbolje medju nama da bi i nama bilo dobro. Medicinske radnike treba platiti koliko zasluzuju a ne da ih se sjetim kad je kad su vanredne situacije.

  2
  1
 2. Nadam se da bar zdravstveni radnici primaju uredno platu i neki dodatak od strane drzave, da bar o egzistencijalnim pitanjima ne brinu, kada nasa lokalna samouprava ne brine o najizlozenijom i najodgovrnijom sluzbom. Da javnost bude upoznata, i ovakvoj situaciji plate ima za opstinare i pojedine ustanove, a za cistocu i cistace nema. Vi presudite sami, a meni su svi isti.

  4
  1
 3. U drzavi gdje se vaterpolistima za udaranje po lopti daje po 15. 000 e sa 35 godina dobije nacionalna penzija, gdje je normalno da drzavnom funkcioneru crnogorska sirotinja kupuje stanove dok oni ne izlaze iz sluzbenih auta za zdravstvo ne preostaje nista. Vjecitim luzrerima ostaje samo aplauz i tamjan u borbi protiv virusa.

  13
  6
 4. To je sveti posao koji rade, zrtvuju se radi nas s voljom. Kad sve prodje,drzava kako bude znala i umjela treba da nagradi zdravstvene radnike. Svaka im cast svima. Gledaju smrti u oci.

  • A sta treba da se lazemo kao sto smo setali u litije kad su nam otimali svetinje a gdje crkva bila kad smo mi ostajali bez nasih svetinja radnih mesta od kojih smo porodicu hranili kad se pljackala drzavna imovina kad nam privatni izvrsitelji uzimaju imovinu zato sto su nam uzeli pravo na rad pa ne mozemo da servisiramo nase obaveze tako danas i aplaudiramo. A gde su tapsaci bili kad se bolnica prodavala za vreme vrlog Mandica. Bolnica je tog momenta imala odlicne kadrove i tehnicki bila odlicno opremljena. Koliko je ovih sto aplaudiraju bilo kad je osoblje strajkovalo da pomogne tim zdravstvenim radnicima u bolnici Meljine. Na zalost ni ovaj virus nas nece opametiti jer mi uvijek vjerujemo da ce neko drugi za nas zavrsiti poso a mi cemo aplaudirati i setati. Danas na drustvenim mrezama osudjujemo gospodju sto je dobila corona virus i sto je setala od apoteke do prodavnice a niko ne kaze da je ta zena bila prije devet dana kod ljekara koji pripada ovom raspalom zdravstvenom sistemu i rekli joj da je grip. Uopste nisam srecan ovo sto pisem ali tako nam je sve svaka improvizacija dodje na naplatu. Taj aplauz je vise namenjen nama da razbijemo strah od virusa nego zdravstvenim radnicima u krajnjoj liniji oni su se opredelili za taj poziv i nevidim potrebu za tolikom patetikom.

   10
   8
  • Zar mora sve da ima svrhu? Ili makar onu koja bi se tebi mogla objasniti?Koja je svrha tvog komentara?Osim ako sebe ne smatras nekim srasno pametnim ljudovom pa sad poput mudraca skidas veo ljudima sa ociju…uzmi djacku i prti napolje..

   6
   3
 5. Cemu aplauz kad na obican specijalisticki pregled cekas od 6 mjeseci do godinu dana pojedini su umirali cekajuci na operaciju. Sta mozes ocekivati od takvog sistema u ovako vanrednoj situaciji. Nista dobro. Bojim se da ne prodjemo gore nego italijani. A taj aplauz vise govori o nasem strahu pred neizvesnoscu pred nadolazecim virusom nego zdravstvenom sistemu koji je bukvalno pred raspadom. Na zalost ali je tako.

  31
  36
  • Aplauz nije namijenjen sistemu vec radnicima tog sistema zbog kojih je isti jos uvijek na zivotu…pitaj one koji nisu kako velis umrli cekajuci ili clanove njihovih porodica..ali kao i uvijek to nije “vijest”…”vijesti” su ovo sto si ti pomenuo makar ni priblizno ne odgovaralo istini..pobrkao si loncice,cini mi se ne nenamjerno…sjedi dolje,jedan..a btw mogao bi da navedes profesionalno kojem si ti sistemu pripadao ili pripadas da vidimo da li tebi cvatu ruze..sram da te bude

   8
   2
  • Nisu zdrastveni radnici kreirali sistem. Oni rade u sistemu koji im je nametnut, i tim prije ih treba podržati, a aplauz je najmanje sto se moze sada učiniti. Ne košta ništa a lijep je gest…

   • Mo smo kreirali taj sistem pa i zdravstveni. Gradjani CG. Dajuci svoj glas ili bolje reci prodajuci za 20 e , racun za struju ili neku privilegiju. Dali smo vlast hostaplerima koji su napravili drzavu ne po mjeri gradjanina, gradjaninu, nego po svojoj mjeri a nama je ostalo da tapsemo. Nesto mi poznato ovo tapsanje.

    4
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code