Početna Društvo VIDEO: Što sve nudi Park prirode Orjen

VIDEO: Što sve nudi Park prirode Orjen

4

Park prirode Orjen objavio je jednominutni promotivni spot u kojem su obuhvaćene sve pogodnosti u kojima zainteresovani posjetioci mogu uživati na Orjenu, na oko 1.600 m nadmorske isine.

Promo spotom obuhvaćeni su kadrovi Avanturističkog parka, trase Staze zdravlja, seoski turizam, gastro ponuda, gorski sladoled, Orjenska lokva, vožnja Crevim putem, „amfiteatar“ Subra, kulturno nasljeđe, obavještavaju iz Parka prirode Orjen.

Spot je izradio Video Craft media, a finansiran je kroz mini grant Parkovi Dinarida. Glavni donatori su Švedska razvojna banka i WWF.

4 Komentari

 1. Spot je loš. Kadrovi, montaža, boje, ritam, priča.. Looooše!

  Web sajt katastrofalan: količina teksta i ton ekstremno loši, fotografije neobrađene, loših boja, ne pozivajuće. Dizajn generalno ok, ali sadržaj katastrofa!

 2. Nudi se, avanturisticki Park koji je finasirala EU,nudi se “carev put” koji je napravljen prije 120godina odprilike,nudi se amfiteatar Subre stvoren od majke prirode. Jedino sto sam vidjeo da je novitet 2 lezaljke u sred ljepote I prirode orjena I dva automobila.
  Sta ste uradili a da vec nije bilo tu?
  Trebali bi malo renovirat “carev put” obezbjedit prilaz ka selu Vrbanj,znas kad ce stranac da prodje tim putem a nikad. Jer nigdje nasvjet tako kriticnih puteva nema,u svaki nacionalni park ili regionalni dolazi se magistralom..
  Morate malo na edukaciju poci van CG inace mastite oci sami sebi.

  Pozdrav.

  15
  2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code