Početna Društvo Višenamjensko sportsko igralište u Sutorini

Višenamjensko sportsko igralište u Sutorini

11

Naselje Sutorina, prvo na ulazu iz Hrvatske u Crnu Goru, dobiće uskoro prvo višenamjensko sportsko igralište, koje će biti izgrađeno uz novi objekat Dnevnog centra. Osim štićenika centra, moći će da ga koriste i druga djeca.

Igralište se radi prema idejnom rješenju Agencije za izgradnju i razvoj grada. Vrijednost radova koje će finansirati Opština Herceg Novi je skoro 30 hiljada eura. Za izvođenje radova izabrana je podgorička firma Izomontmne – područna jedinica Herceg Novi.

Na terenu će moći da se igra košarka, rukomet i mali fudbal.

Oko terena će biti postavljena ograda, a biće instalirana rasvjeta.

Izvođač ima rok od 30 kalendarskih dana od dana uplate avansa i potpisivanja ugovora da završi posao, ukoliko ne bude bilo nepredviđenih okolnosti koje bi mogle uticati na utvrđeni rok radova.

11 Komentari

  1. sta uradise strucnjaci od sutorinskog polja umjesto da se obradjuje drzi se svakojaki otpad i gradi cvrsta gradnja ima li iko u opstiti da sprijeci devastaciju polja??

    34
    3
  2. Sve za omladinu,svaka cast,i treba.Ali ako je to naselje prvo uz granicu kad se ulazi iz Evrope,pitao bih agenciju i direktora gdje je rasvjeta,kiosk,prodavnica,VELKOME u bilo kom obliku.a ne plotina,barke,bandere…

    32
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code