Početna Društvo Vjetar oštetio javnu rasvjetu duž rivijere i u zaleđu

Vjetar oštetio javnu rasvjetu duž rivijere i u zaleđu

6

Zbog jake bure i nevremena koje je proteklih dana zahvatilo Herceg Novi, u prekidu je napajanje stubova javne rasvjete na nekoliko lokacija u gradu.

meljine-bez-rasvjete-090116Već dva dana u mraku je dio magistralnog puta od restorana Fontana do bolnice Meljine, dio Baošića gdje je usljed građevinskih radova prekinut dio kabla, što bi trebalo da bude sanirano sjutra.

Proteklih dana jak vjetar oborio je veći broj stubova javne rasvjete u novskom zaleđu, pa su tehničke službe aktivne na ponovnom uspostavljanju rasvjete. Taj posao okončan je u Zelenici i Kamenarima, a sjutra je u planu selo Mokrine.

U Sektoru javne rasvjete Stambeno komunalnog preduzeća tvrde da su ekipe konstantno na terenu i nastoje da što hitnije osposobe sve dionice.

6 Komentari

  1. Moze li se pregovarati sa Rusijom. Oni imaju vrhunsku rasvjetu, pa da nam to ugrade..treba odmah zvati Putina, on je kralj . Moze I Dejo Savicevic pomoci dosta..

  2. Neznam kad ste bili na kamenare prijava postoji u vasoj firmi od novembra mjeseca prosle godine pa do dana danasnjega rasvjeta ne radi na putu prema josici

  3. Rasvjeta inace ne valja,bilo bi dobro da duva jaci vjetar pa da sva rasvjeta pregori pa da pocnu popravljat,uzas i bruka sta pisete,mrak u cijeli grad a vi kazete ekipe na terenu,da da vjeter kriv…bruka

  4. Imate li još neki projekat da nam grad u tminu sabijete ko sa ovim novim svijećicama…. Kad šetam gradom sa ovom novom rasvjetom ,utisak je – idealan ambijent za horor film , prigušena svijetla , sijene ljudi u daljini koje ne možeš ni da prepoznaš…. Ajte ća , nemojte nam više uljepšavat grad i državu , eksperti nad ekspertima. Štedite na sijalici a porez od mafije i tajkuna ne možete naplatit. Ne bi vas čovjek na autobusku zaposlio da brojite putnike , a ne državu da vodite

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code