Vlada uključila bolnicu „Meljine“ u javni zdravstveni sistem Crne Gore

Vlada uključila bolnicu „Meljine“ u javni zdravstveni sistem Crne Gore

7913
25
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_objekti_bolnica_MeljineVlada je donijela odluku o privremenom uključivanju PZU Opšta bolnica „Meljine“ u javni zdravstveni sistem Crne Gore.

“Vlada Crne Gore usvojila je danas bez održavanja sjednice, na osnovu pribavljenih saglasnosti većine članova Vlade, Informaciju o ugrožavanju javnog interesa mogućim prestankom rada PZU Opšta bolnica „Meljine“ – Herceg Novi, koju je dostavilo Ministarstvo zdravlja.

Picerija i restoran

Konstatovano je da se uključivanjem ove zdravstvene ustanove u javni zdravstveni sistem štiti javni interes, i ne utiče se na eventualni sudski spor između strana potpisnica raskinutog ugovora” – navode iz Vlade.

Takođe je konstatovano da je članovima Konzorcijuma koji čine Invest banka Montenegro a.d, Atlasmont banka a.d, Atlas Cap d.o.o i Specijalna bolnica za interne bolsti „Sveti Nikola“ iz Kraljeva dostavljeno obavještenje br. 011-235/2015 od 29. jula 2016. o raskidu Ugovora br. 02-6956/1 od 19. juna 2008. godine.

25 Komentari

  1. A moja mrtva opozicijo, ne odgovara Vama ništa. Kad je loše UAAA, ali zašto kad je dobro UAAA. Mislite li da Vas narod sluša i da Vam vjeruje. Pa da Vam vjeruju ne biste bili tu dje ste. Promijenite više ploču, zasucite rukave i radite nešto korisno, nešto što nije već dobro poznata nacional romantična demagogija.

  2. To je izborni trik ko i svi do sada kad doje na Sud ce to ponistit visa sila dosta je lazi ovom narodu nego pamet u glavu dobro razmislite sta smo sve obmanuti do sada.Cekamo misljenje DRKa jer je neki dan predlagao stecaj.ISTI SU

  3. KOoga zavaravate,vredjate narod, kao da se ne zna da ce tako biti dok ne prodju izbori!!!! Narode vrijeme je da svi mi promjenimp ove ljude sto se sprdaju sa nasim zivotima!

  4. Eto vam bolnica privremeno dok prodju izbori a onda ako hocete bolnicu u H.Novi vracace te kredit za ..Atlas..grupu kao i za sve dzemperase tzv.kontroverzne biznismene iz MVP u CG u prevodu lupestine ista su i opozicija i pozicija

  5. A kad ce dobiti plate????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  6. A što je do sad bio problem građanima Novoga? Ništa.Samo su šćeli svi oni koji nemaju l.k.u Novome da koriste bolnicu besplatno,pa eto i njima,jer ih je u Novome više nego Novljana.

  7. Mnogo vise su zasluzili i zaposleni i gradjani…nema ,,bravo”nego samo nek radi vlada svoj posao zasto ih i placamo…i nek bolnica bude funkcionisala kako treba i na duge staze…

Ostavite komentar

*

code