Vladimir Jokić novi predsjednik Opštine Kotor

Vladimir Jokić novi predsjednik Opštine Kotor

8
Podijeli

Glasovima 17 odbornika Demokratskog fronta, Demokratske Crne Gore, SNP-a, SDP-a i URE, tajnim glasanjem za novog predsjednika opštine Kotor, poslije više od četiri mjeseca od lokalnih izbora, za novog pedsjednika izabran je kandidat Demokrata, Vladimir Jokić. Njegov protiv kandidat bio je dosadašnji predsjednik opštine Aleksandar Stjepčević koji je imao 16 glasova.

Nakon što je pročitao svečanu izjavu Jokić je obećao da će da radi sve u interesu Kotora i njegovih građana. Najavio je zaustavljanje devastacije obale, javnih i kulturnih dobara Kotora. Takođe, obećao je da će imati nultu stopu tolerancije za sve pokušaje korupcije i zloupotrebe javnih funkcija i resursa. Osvrćući se u jednom momentu na dosadašnje stanje u Kotoru kazao je da je Kotor doživio najveće posrnuće stanja duha i da je grad doveden do nivoa provincije. Nakon njegovog ekspozea htio je da njegove ocjene na račun stanja grada ospori Željko Aprcović iz DPS-a međutim predsjednica Skupštone Dragica Perović, mu nije dala riječ. Aprcović je kasnije novinarima kazao da je to nečuven odnos i da već na startu nova vlast pokazuje da će kršiti procedure u radu najvećeg zakonodavnog tijela Skupštine.

Picerija i restoran

8 Komentari

  1. Stajling je vrh.Izbor boja spektakularan.Malo odskace sako, ali moze proci. Nesto su tanke sa kadrovima ove Demokrate… il se meni cini.Izgleda samo prica i nista vise…

  2. Sve naopako,doveli momka od 20 godina da vlada gradom. Zar nam nije bila velika kekcija kada su mladi Milo I Momo došli i napravili haos. Kinezi biraju predsjednika između 45-60 godina,razmislite zašto. Daj bože da nisam u pravu,u vezi sa ovim momkom,više bih volio!!!

Ostavite komentar

*

code