Vodovod nagradio najbolje radnike

Vodovod nagradio najbolje radnike

13
Podijeli

U preduzeću Vodovod i kanalizacija DOO 5. jun – Svjetski dan zaštite životne sredine obilježen je uručivanjem pohvala dvojici radnika za savjestan i odgovoran rad i doprinos zaštiti životne sredine.

Nagrađeni radnici, Muhamet Tairi i Muhamet Beriša, zaposleni su u radnoj jedinici za održavanje kanalizacione mreže, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Picerija i restoran

Svjetski dan zaštite životne sredine povod je da se skrene pažnja na edukativnu kampanju Vodovoda, koja promoviše društveno odgovorno ponašanje prema komunalnoj infrastrukturi. Cilj kampanje, čiji je promoter Rambo Amadeus, je podizanje komunalne kulture na viši nivo, kao i globalne svijesti o značaju zaštite životne sredine.

Generalna skupština UN odredila je 5. jun kao Svjetski dan zaštite životne sredine jer se tog dana održala Konferencija o zaštiti životne sredine u Stokholmu 1972. godine.

Na današnji dan se širom svijeta organizuju razne ekološke aktivnosti i kampanje koje promovišu odgovoran odnos prema okruženju. Zaštita životne sredine podrazumjeva skup različitih postupaka i mjera koje sprječavaju ugrožavanje životne sredine zarad očuvanja biološke ravnoteže.

13 Komentari

 1. Dok je sabanovic bio direktor.zavrsavao je skole i fakultete ovima sto su ga smjenili.pa mu se sad sprdaju a ulizice i sijuni njegovi .su sad nagradjeni na velika tadna mjesta!!!!

  9
  3
 2. Pg dok je Sabanovic bio direktor samo su Snp i partijski vojnici ,spijuni i ulizice bili nagradjivani.Ali tajno da niko ne zna.Milione duga je ostavio,a uz pomoc prijatelja Nikse koji ga nije smjenio za pola godine koliko je bio predsjednik uspio je da legalizuje necasne radnje.A ona koju je on doveo u Vodovod otjerala ga je sa bilo kakve funkcije za kaznu.Ali prima platu a ne radi nista bitno.Tako da pustite.Vodovod odavno nije imao posteniju osobu na celu.Jedina koja cijeni stub odrzivosti svake firme radnike.Ona to ovim gestom dokazuje nije sve ni u parama.Ljepo je dati nagradu priznanje radnicima od strane kolektiva i firme za zavjestan odgovoran i naporan rad.

  8
  6
 3. Sta je ovo svako malo nagrada .los vam je marketing .dok je sabanovic bio direktkor.ovoga nije bilo sprdate se sa narodom i radnicima..ko djeca kad pocnu u prvi razred la se slikate za pocetak sko..godinine..stvarno vas je truba gledat …polje podignite plate pa se slikajte..

  33
  9
 4. Vidim ih svakoga jutra, kod Forte Mare kad vade šporkarije iz šahta pumpne stanice. Nema tih para za koje bi 99% ljudi to radilo što oni rade. Svaka čast za nagrade i poštivanje njihovoga rada .

  67
  7
 5. E vala ovi iz Vodovoda precerase sa ovim nagradama.Svako malo neke dodijele kao dijeca u skoli priredjuju neke priredbe..Budalastine…Bolje povedite malo racuna o radnicima pola njih ne dolazi na posao nikako a i mnogi se nalaze na izmisljenim radnim mjestima kako ste krenuli sa zaposljavanjem novih radnika imacete broj zaposlenih kao nekadasnje brodogradiliste..A sluzbena vozila su posebna prica.Pojedinci ne pale svoja vozila zasto bi kad imaju od firme i sipaju gorivo iz firme umislili su da su njihova pa njima voze djecu iz vrtica.skola tovare gradjevinski materijal…Pa vi trosite gorivo kao da imate autobuse…

  38
  6
  • A sta bi sa koriscenjem fekalne cistjerne u privatne svrhe… Svaka treca se svega uplati vodovodu… Zapitajte se dje idu pare od ostalih…

   19
   6

Ostavite komentar

*

code