Početna Društvo “VODOVOD” NE OPRAŠTA, NITI ODLAŽE DUG ZA VODU DJEČJEM DOMU U BIJELOJ

“VODOVOD” NE OPRAŠTA, NITI ODLAŽE DUG ZA VODU DJEČJEM DOMU U BIJELOJ

0

Dječijem domu “Mladost” u Bijeloj blokiran je račun već dva dana, zbog duga za vodu, potvrdio nam je direktor Doma, Borivoje Đukanović. Dug prema hercegnovskom “Vodovodu i kanalizaciji” d.o.o. iznosi preko 10.000 eura.

Prema njegovim riječima, za sada još nemaju rješenje kako izaći iz ove situacije, jer blokiran račun znači otežanu nabavku namirnica i svega što je potrebno da bi djeca mogla da imaju normalne uslove za boravak. Ono što ga najviše boli, kako je kazao, je što u “Vodovodu” nije bilo ni želje da se zajednički pokuša prevazići ova situacija.
“Mi smo svaki mjesec ponešto uplaćivali, jer treba mnogo novca sa svih strana. Ali, najgore mi je što nijesu pokušali da se dogovorimo, da nađemo dinamiku, nijesu je ni ponudili. Prekjuče je došlo izvršno rješenje, imamo 5 ili 7 dana, nisam siguran, da se žalimo, ali ako ne prikupimo novac, blokiraće nas i gotovo”.
Đukanović ipak vjeruje da još ima dobrih ljudi, te da će narednih dana uspjeti da premoste ovaj problem, jer sve što dobiju je da se djeci obezbijedi hrana, plati dio struje, voda – i sve se ovim blokira.
Radi namirivanja potraživanja, hercegnovski “Vodovod” trebalo je da blokira račun i preduzeću “Čistoća”, međutim u ovom preduzeću potvrdili su nam da su blokadu računa, ovaj put, izbjegli u zadnji tren.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code