Početna Društvo Vojnički poziv približiti mladima

Vojnički poziv približiti mladima

8

Predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore obići će od sjutra do 15. marta 38 srednjih škola u Crnoj Gori, radi približavanja vojničkog poziva mlađoj populaciji, koja je u fazi izbora budućeg zanimanja, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

U planu je posjeta školama u Podgorici, Danilovgradu, Tuzima, Cetinju, Baru, Budvi, Tivtu, Kotoru, Herceg Novom, Ulcinju, Nikšiću, Žabljaku, Šavniku, Plužinama, Andrijevici, Beranama, Rožajima, Plavu, Bijelom Polju, Kolašinu, Mojkovcu i Pljevljima.

Picerija i restoran

Posjeta JUSMŠ Ivan Goran Kovačić najavljena je za srijedu, 13. februar, a planirana su dva predavanja, u 11 i 13 h u Sali škole.

Vojnički poziv i njegove prednosti, kao i ideja o mogućnosti školovanja na inostranim vojnim akademijama, mladima, koji su u fazi izbora životne profesije biće im približene na atraktivan i njima blizak način.

Posebna pažnja biće posvećena mogućnostima studiranja na inostranim vojnim akademijama. Biće riječi i o narednom Ljetnjem vojnom kampu, na koji se mogu prijaviti upravo učenici završnih razreda – ističu u Ministarstvu.

8 Komentari

 1. Dobro ste napisali kada će biti predavanje, da mi dijete taj dan ne ide u školu i ne prisustvuje kolektivnom ispiranju mozga od indoktriniranih partijskih oficira.

  11
  2
 2. Dok će našu djecu slati po svjetskim ratištima njihovaće čerupati državu.Gospodo draga vi i vaša djeca ratujte bez nas i naše djece1

  24
  2
 3. Kad vidim da su se svi ”Cg princevi”pocevsi od malog Blaza pa nadalje,
  prijavili za odsluzenje vojni roka,onda ce i moj sin skupa sa njima.
  Ovako,zaobidjite nas sa vasom propagandom.

  26
  1
 4. GDJE VI VIDITE VOJNICKI POZIV VI STE SLUGE JEDINE SILE NA SVIJETU I TO JE TO NISTE VI TU DA BRANITE CG OD AGRESORA NEGO DA BUDETE U FUNKCIJI STRANIH INTERESA I NISTA VISE I NISTA MANJE.

  18
  2
 5. Treba djeci objasniti da se prihvatanjem vojnog poziva obavezuju da ginu po bliskom istoku, juznoj ili srednjoj americi, aziji… Gdje go “veliki brat” odnosno nas NATO partner odluči!

  23
  2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code