’’VOLI’’ UPOSLIO JOŠ 46 TRGOVACA IZ ’’NOVITA’’

’’VOLI’’ UPOSLIO JOŠ 46 TRGOVACA IZ ’’NOVITA’’

506
0
Podijeli

olivera_suskavcevicDugo očekivano otvaranje još dva maloprodajna marketa ’’Volija’’ u Herceg Novom, nakon onog u centru grada i na Toploj, upriličeno je danas u naseljima Jokmegdan i Gomila.

– Otvaranje ide planiranom dinamikom i same pripreme su trajale kratko, pa je to možda razlog što građani i nisu informisani da je to danas – rekla nam je PR menadžerka Olivera Šuškavčević.

Picerija i restoran

– Naselje Gomila je veliko i naš objekat je od velikog značaja za njih jer u blizini nema sličnog. Pridržavaćemo se i ovdje naše poslovne politike, trajno niskih cijena, a u toku su i  popusti na neke artikle – kaže Šuškavčevićka.

U oba objekta zaposleno je ukupno 45 radnika, 27 na Gomili i 18 na Jok megdanu.

 

Oni su svi iz Herceg Novog, tačnije bivši radnici Mješovitog, objašnjava ona i dodaje da su svi potpisali probne ugovore o radu na mjesec ili dva, kako je to i u ostalim firmama.

voli_gomila– Naše je da poptuno ispoštujemo ono što je Voli obećao radnicima Novita, a u njihove odnose sa bivšim poslodvacem ne ulazimo.

Do sada nemaju nikakvih primjedbi, zadovoljni su i mi se poptuno oslanjamo na njih, mada će im u početku na ispomoći biti naši radnici iz Podgorice, jer dobro pozanju Volijev način prodaje, a veoma je bitno da ih u to upute – ističe Olivera Šuškavčević.

Volijev objekat na Gomili proteklih mjesec potpuno je osvježen, okrečen i preuređen po standardima ove kompanije, pa se na rafovima nalazi oko 10.000 artikla, od svježeg mesa, mesnih prerađevina do voća i povrća, mliječnih proizvoda, ali i svega što je potrebno za kućnu i ličnu higijenu.

Cijene, kvalitet i asortiman proizvoda isti su kao i u ostalim „Voli“-jevim trgovinama.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code