Početna Društvo Volonterizam poboljšava fizičko i psihičko zdravlje mladih

Volonterizam poboljšava fizičko i psihičko zdravlje mladih

1

Mladi NVO Naša akcija iz Kotora, u saradnji sa tivatskim Sekreterijatom za društvene djelatnosti organizovali su Multimedijalnoj sali Opštine radionicu na temu “Omladina uči omladinu: volonterizmom do svoje karijere”.

Foto: NVO Naša akcija

Aktivni mladi iz Kotora, Cetinja i Podgorice imali su priliku da prenesu svoja znanja i iskustva na članove novoformiranog Omladiskog tima Tivat. Aktivnost se realizuje kao jedna od mjera Lokalnog akcionog plana za mlade Tivat, a ima podršku European Endowment for democracy kroz program “Life skills”, (Životne vještine).

Radionicu je otvorio Aleksandar Daković, samostalni savjetnik za prevenciju bolesti zavisnosti iz Sekreterijata za društvene djelatnosti i izvršni direktor NVO Naša akcija, Dejan Bešović.

Nakon prezentacija uslijedila je diskusija o fizičkom i psihičkom zdravlju mladih koje poboljšava volonterizam, o potrebi kvalitetnog provodjenja slobodnog vremena i o planovima koje Opstina Tivat ima u pravilnom razvoju omladinske politike na lokalnom nivou.

U narednom periodu NVO Naša akcija najavljuje radionice na temu karijernog savjetovanja, pisanja CV i motivacionih pisama za mlade Tivta, kao i radionice i aktivnosti koje se tiču ekologije kroz projekat “Mladi za čist Jadran” i IPA projekat “YOUth drive” koje NVO Naša akcija sprovodi u Boki.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code