Početna Društvo Vozači, strpljenje: Počelo presvlačenje magistrale

Vozači, strpljenje: Počelo presvlačenje magistrale

10

Na magistralnom putu M-1 Debeli brijeg-Kamenari-Kotor radnici preduzeća Carinvest iz Kotora konačno su započeli popunjavanje dijelova kolovoza na kojima je prije 10-ak dana skinut sloj asfalta.

Zbog toga se magistralom kroz Herceg Novi saobraćaj odvija usporeno i jednom kolovoznom trakom. Formirane su dvije kolone, jedna pored Autobske stanice i Crvenog krsta, a druga od semafora ka Mojdeškom putu.

Načelnica Službe komunalne policije, Marija Andrić kazala je kratko za Radio Jadran da je za radove nadležna Direkcija za saobraćaj, a službenici Komunalne policije regulišu saobraćaj, kako bi se frekvencija brže odvijala.

Riječ je o investicionom presvlačenju asfaltom kolovoza na državnim putevima u tzv. sekciji Kotor (cijelo primorje). Jednosmjerni režim saobraćanja na mjestima izvođenja radova na snazi je od 7 do 19 h, a kako je najavljeno, svi radovi trebalo bi da budu okončani 10. oktobra.

Novim asfaltom biće prekriveno oko 40.000 m² puta, investitor je Direkcija za saobraćaj, a vrijednost radova je skoro 400 hiljada eura.

10 Komentari

 1. Normalno da cemo biti strpljivi ali potpuno je neoznaceno kafa dolazis na rafove,srecom niko nije stradao ,drugo ovi radovi se izvode kada je intezitet saobracaja slab ,uglavnom uvece,policija mora obezbjediti radove kod guzvi. E to su problemi. Ko ce odgovarati ako neko slomi auto ili se povrijedi? Opet ce drzava placati !!!

  7
  5
 2. Asfaltiranje se rade uvece ili posle ponoci kada nema saobracaja,a ne u 14h kada je najveci protok saobracaja i ljudi idu – vracaju se sa posla…itd….

  24
  3
 3. E zamisli pameti…umjesto da su saobraćaj od novosadskog okrenuli kroz grad, a iz pravca novog pustili stalno lijevom ili desnom trakom…kome bas treba topla od semafora navise do raskrsvnice…itd itd…ali Boze moj, najlakse je ovako- glupacki…jedna pa druga kolona…ko da nema donjeg puta!!!

  6
  8

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code