Početna Društvo Vučić otkrio: Klanovi u Srbiju došli iz Crne Gore, tamo im je...

Vučić otkrio: Klanovi u Srbiju došli iz Crne Gore, tamo im je šef, odatle stižu pare i logistika za likvidacije!

3

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su kavački i škaljarski klan uvezeni u Srbiju iz Crne Gore.

On je ponovio da su oba klana novac i logistiku za likvidacije po Srbiji dobijala upravo iz Crne Gore.

-Oba klana su uvezena iz Crne Gore, imaju svoje vođe. Jedan glavni među ‘kavčanima’, koji se ne krije, jeste Zvicer, ‘škaljarci’ imaju svog. A svi imaju svog najvišeg šefa i svi su došli iz Crne Gore. Nije važno da li su lokalno ovdje. Organizacija cijela, pare, logistika, sve je iz Crne Gore- rekao je predsjednik Srbije.

Predsednik Srbije je istakao da je grupa Belivuka i Miljkovića uhapšena u vrijeme vlasti njegove stranke i dodao da će uvijek biti ljudi koji se bave najtežim krivičnim poslovima, posebno narkoticima.

On je rekao da bi bila “naučna fantastika” da grupa uhapšenog Veljka Belivuka i Marka Miljkovića završi na slobodi. Vučić je u prazničnom izdanju “Blica” istakao da se ta kriminalna grupa, kako kaže, sumnjiči da je ubila mnogo ljudi.

-Mogu da vam otkrijem da su majci jednog od ubijenih slali slike masakriranog i osakaćenog sina. Da imate u vidu o kakvim je monstrumima riječ-rekao je Vučić.

Vučić je naveo da je sa grupom Belivuka i Miljkovića trebalo ranije da se obračuna zbog njihove monstruoznosti, ali da je, kako kaže predsjednik Srbije, zadovoljan da je s uspjehom to urađeno.

-Ponosan sam na činjenicu da je Beograd danas jedan od najbezbjednijih gradova u Evropi-poručio je predsjednik Srbije.

Podsjetimo, Veljko Belivuk, Marko Miljković i pripadnici njihove grupe uhapšeni su početkom februara zbog sumnje da su izvršili najteža krivična djela. Njima je nedavno ponovo produžen pritvor.

(Mondo.rs)

3 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code