Početna Kultura WAVEUL pomjera granice impresivnom listom gostiju

WAVEUL pomjera granice impresivnom listom gostiju

0

Progressive veterani i vodeći DJ-evi i producenti izraelske elektronske scene, Guy J i Guy Mantzur pridružuju se sjajnom popisu od preko pedeset izvođača prvog izdanja WAVEUL festivala, koji se održava od četvrtka 25. jula do nedjelje 28. jula na ulcinjskoj Velikoj plaži.

– Ova dva vanserijska imena koji imaju nebrojeno mnogo odanih fanova na ovdašnjim prostorima nesumnjivo će, svojim uveliko poznatim melodijama, sjediniti publiku sa prelijepom festivalskom lokacijom, najavljuju organizatori festivala.

Impresivni line-up koji će na dva stage-a četiri dana ljeta učiniti još vrelijim upotpunjuje i jedan od najinovativnijih mixing engineers-a u Evropi, njemački producent Hannes Bieger čiji je najnoviji mix “Stars” rađen za etiketu Bedrock John Digweed-a, izbio na prvo mjesto na top listi Beatport’s Progressive House.

Pravu žurku na ulcinjsku Veliku plažu donosi i vodeći DJ Jugoistočne Evrope, Beograđanin Marko Nastić koji je više od 20 godina glavni akter promocije tehno zvuka na ovim prostorima i najaktivniji srpski DJ u inostranstvu.

Ekipi svjetskih DJ-eva i producenata pridružuje se i Coeus koji ne skirva ambiciju da postane jedan od najboljih producenata elektronske muzike na Balkanu. Sviranje klavira koje je učio u mladosti dovelo je njegovu muziku do dubokog i melodijskog zvuka ispunjenog proširenim melodijskim strukturama. Coeus je na sebe skrenu veliku pažnju i svoj ogromni talenat iskazao izdanjima kao što su ‘Elisian’ za Moblack Records, ‘Eden’ za Afterlife i ‘Forgotten Love’ za Mimesis.

Ulaznice i paketi ulaznica&kamp se mogu kupiti na sajtu festivala:
https://waveul.org/

Ulaznice za WAVEUL se mogu takođe kupiti na svim GIGS TIX prodajnim mjestima i online, po promotivnim cijenama koje važe do subote, 29. juna.
http://www.gigstix.me/prodajna-mesta-gde-kupiti-ulaznice

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code