“WHO SEE” – SA 20. NA 7. MJESTO MTV SPOTOVA

“WHO SEE” – SA 20. NA 7. MJESTO MTV SPOTOVA

0
Podijeli

who-seeNovi “proljećni virus” pod imenom “WHO SEE”, nije “začarao” samo crnogorsku već i publiku u regionu. Hip hop dvojac kojeg čine Mario Đorđević Noyz i Dejan Dedović Dedduh, uspjeli su da za samo 7 dana hitom “Reggaeton Montenegro” sa 20. mjesta “skoče” na 7. mjesto najgledanijih spotova na MTV-u. Uporedo sa tim, od dana objavljivanja spota na You Tube-u, za nepunih 7 dana – spot je imao skoro 200.000 “klikova”, što je rekordan broj pregleda kad je neki crnogorski izvođač u pitanju.

Hip hop se na našim prostorima do sada “vodio” kao nekomercijalan muzički pravac. Sudeći po uspjehu koji bilježi “Who See”, ovaj dvojac je na ozbiljnom putu da “pomrsi konce” u ostalim muzičkim pravcima. U intervju za Radio Jadran, Dejan Dedović Dedduh je kazao da se ovakvom uspjehu nijesu nadali te da su im “apetiti” shodno uspjehu – porasli.

Picerija i restoran

Ali ovaj dvojac neće stati samo na “nošenju lovorika”. Trenutno su okupirani promocijom albuma i organizovanjem nastupa.

“Reggaeton Montenegro” je napravio svojevrsnu muzičku revoluciju kako u Crnoj Gori, tako i u regionu. No to svakako nije jedini hit koji se izdvojio sa ovog albuma. Album obiluje duetskim pjesmama, a jedna od njih koja lagano sustiže “Reggaeton Montenegro” je duetska pjesma sa Marijom Božović “Bar Bari”. Dejan kaže da je bio siguran da će ovaj duet napraviti mnogo veći uspjeh, no “puls” publike bio je drugačiji. U planu je takođe ekranizacija i ove pjesme. Dejan navodi da se drugi član, Novljanin Noyz, bavi video-produkcijom i da imaju ideja za spotove, ali ne žele da pretjeruju.

Osim rada na promociji drugog albuma, ovi, kako sebe nazivaju “primorci, lijeni Crnogorci” spremaju i nastupe kako bi ih publika mogla vidjeti i čuti uživo. Prvi nastup zakazan im je za 6. april u Podgorici.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code