“WILD JOE” POBJEDNIK PRVE ETAPU REGATE “HILJADU OSTRVA”

“WILD JOE” POBJEDNIK PRVE ETAPU REGATE “HILJADU OSTRVA”

149
0
Podijeli

Pobjednik Wild Joe UK 1Dodjela nagrada za prvu etapu regate “Hiljadu ostrva” i jednodnevne regate “Hiljadu ostrva + 2” u organizaciji Jahting kluba Porto Montenegro i Jedriličarskog kluba Rijeka, najavljeno je za sjutra, 24. septembra, u 20 h, na bazenu Purobeach.
Pobjednik prve etape regate “Hiljadu ostrva”, koja se održava od 19. do 28. septembra, je mađarki brod “Wild Joe”, sa skiperom Józsa Márton. Nakon starta u subotu 21. septembra iz Rijeke, uzduž rute od tristotinjak milja, izazovi navigacije bila su mnogobrojna ostrva i kanali Jadrana. Regatna flota je ostavila za sobom ostrva Unije, Susak, Premudu, Dugi otok, Kornat, Vis, Lastovo i Mljet i usidrila se u marini Porto Montenegro.
Nakon dodjele nagrada za prvu etapu, flota će u srijedu 25. septembra startovati u smjeru prema Rijeci, na istom kursu.
U akvatorijumu bokokotorskog zaliva, sjutra će biti održana mala regata “Hiljadu ostrva +2”, kada će naši jedriličari imati priliku da jedre sa učesnicima ove jadranske regate koja okuplja 11 brodova sa više od 70 učesnika.
Nagrade će biti dodijeljene za sve klase, a posebne nagrade biće dodijeljene brodovima sa ORC sertifikatom.Pobjednik  Wild Joe UK 2

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code