Početna Društvo Za buduće studente Pomorskog fakulteta Info day

Za buduće studente Pomorskog fakulteta Info day

0

images_slike_gradovi_ko_fakultet_za_pomorstvoNa Pomorskom fakultetu u Kotoru, na adresi Dobrota 36, u srijedu, 8. juna, od 11 do 14 časova održaće se Info day. To je već tradicionalni događaj koji se duži niz godina organizuje na Pomorskom fakultetu  za buduće studente kako bi se upoznali sa Fakultetom.

Ovogodišnji Info day će biti drugačijeg tipa u odnosu na prethodne godine. Zamišljen je kao poziv sadašnjim i bivšim studentima Fakulteta, zainteresovanim srednjoškolcima, pomorcima i svima koji žele da se informišu o radu Fakulteta, saopštavaju iz dekanata.

– Tog dana biće upriličena prezentacija o radu Fakulteta. Zainteresovani će biti u prilici da saznaju sve o naučnoistraživačkoj djelatnosti, saradnji sa pomorskim fakultetima u svijetu, pomorskom privredom, velikom broju nacionalnih i međunarodnih projekata (Nacionalni, INVO, Tempus, Erasmus+, HERD).

Posebna pažnja biće posvećena informacijama o  nastavi na Fakultetu i obukama za pomorce koji su usklađeni sa međunarodnim zahtjevima i standardima. Srednjoškolcima koji pokažu interesovanje za upis biće prezentiran i podijeljen promotivni materijal sa bitnim podacima o studijskim programima Fakulteta.

Posjetioci će obići zgradu Fakulteta i moći će da prisustvuju predstavljanju  rada velikog broja simulatora, laboratorija, kao i da razgovaraju sa zaposlenima o svim bitnim pitanjima koji ih zanimaju.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code