Za Fakultet primijenjene fizioterapije upis završen u prvom, a za Fakultet za...

Za Fakultet primijenjene fizioterapije upis završen u prvom, a za Fakultet za menadžment u toku treći krug

1
Podijeli

Već u prvom roku upisnao je mogućih 40 brucoša primijenjene fizioterapije, a na Fakultetu za menadžment u Igalu, u toku je treći upsini rok.

Predavanja na Fakultetu primijenjene fizioterapije u Igalu, koji je organizaciona jedinica Univerziteta Crne Gore, trebalo bi da počnu 25. septembra. Upisni rok završen je u I krugu, kada su sva mjesta popunjena, kazali su nam u studentskoj službi. I ove godine upisano je 40 brucoša:

Picerija i restoran

“Razlika je jedino što su ove godine svi brucoši na budžetu, po novom reformisanom programu, dok ih je do prošle godine 20 bilo samofinansirajućih, a 20 na budžetu”, naveli su iz studentske službe.

Na Fakultetu za menadžment u hotelu Light house u toku je III upisni rok na osnovne akademske studije 2017/2018 godine na studijskim smjerovima: turizam i hotelijerstvo, finansije, računovodstvo i bankarstvo, porezi, carine i osiguranje i poslovna informatika i elektronski biznis, kao i na postdiplomske specijalističke i magistarske studije na studijskom programu „Poslovni menadžment“.

Prijem dokumenata trajaće do 5. septembra, a može se obaviti u prostorijama Studentske službe. Maksimalan broj studenata koji mogu da se upišu u studijsku 2017/2018.g. je 200 u skladu sa licencom za osnovne studije, dok je u skladu sa licencom na postdiplomskim specijalističkim i magistarskim studijama maksimalan broj upisanih studenata 50. Nastava na Fakultetu počeće 18. septembra, u skladu sa Akademskim kalendarom Fakulteta za studijsku 2017/18 g.

Neophodna dokumenta za upis:

Za osnovne akademske studije potrebno je dostaviti: original ili ovjerene fotokopije svjedočanstava sva četiri razreda srednje škole, original ili ovjerenu fotokopiju diplome srednje škole, kopija lične karte, kao i original ili ovjerena kopija diplome „Luča I“ ili „Luča II“ diplome ili njoj ekvivalentne diplome (ukoliko ih posjeduje) i 2 fotografije za indeks, kopija pasoša (ako je strani državljanin).

Za postdiplomske specijalističke i magistarske studije prilažu se: diploma o završenom Fakultetu, kopija lične karte ili pasoša, ako je strani državljanin.

Visina školarine za Osnovne akademske studije je 1450 eura, pri upisu student uplaćuje iznos 250 €, a ostatak u 8 jednakih mjesečnih rata po 150 €.
Postdiplomski specijalistički studijski program košta 1450 eura, pri upisu student uplaćuje iznos 250 €, a ostatak u 8 jednakih mjesečnih rata po 150 €.

1 komentar

  1. Ko je skinuo tablu sa napisom fakulteta.molio bi radio jadran da kazu kada su ovo snimali,jer mnogi od ovih studenata su davno zavrsili,i vec rade a i tabla vise ne stanuje tu.

Ostavite komentar

*

code