Početna Radio Jadran ZA GODINU 200 HILJADA POSJETA NA WWW.RADIOJADRAN.COM

ZA GODINU 200 HILJADA POSJETA NA WWW.RADIOJADRAN.COM

0

logorjZa godinu otkako postoji sajt, ili portal, Radija Jadran, objavljeno je preko 1500 vijesti, tekstova, razgovora, koji su u periodu od 18. avgusta prošle godine, do danas oslikavali  svakodnevnicu Boke i Budve.

Prvi tekst koji se pojavio pred interntet korisnicima bio je o turističkoj sezoni “Herceg Novi pun turista i starih problema sa vodom i kanalizacijom’’.

Tim prvim pisanjem utabali smo put kojim se, kako kaže Marfi, ’’rjeđe ide’’ ali mi smo probali baš tom stazom, i ne žalimo se. Da smo dobar pravac izabrali pokazali ste nam vi koji nas čitate, jer smo za tu prvu godinu imali 200.000 posjeta sajtu, sa preko 10 milona klikova!

Ustvari, ne hvalimo se, rano je  još za hvalospjeve, ali napominjemo da smo tu, rame uz rame sa sličnim sajtovima, ali i portalima, iza kojih stoji mnogo veći medijski tim i administracija. Nerjetko tekstove s našeg radija preuzimaju mediji i drugi intrnet-korisnici ne  samo iz Crne Gore, nego i iz regiona.

Samo neki primjeri. Vijest da se dio krova sa bazena Instiuta u Igalu srušio, nakon velikog nevremena prošlog decembra, osvanula je na sajtovima Srbije, Bosne i Hercegovine, prenjela nas je tada i agencija Beta…

Sporstka vijest o odlasku mladog vaterpoliste Gavrila Subotića u beogradski Partizan, takođe je bila interesantna za mnoge, a izvor naravno Radio Jadran. Među značajnijima iz prošle sedmice je vijest o odlaganju septembarskih restrikcija vode u Herceg Novom.

Prvi su je saznali naši vjerni slušaoci, a potom i čitaoci.

Ostali su samo prenjeli, odnosno neki išli i po našem izvoru. To znači da nam se vjeruje i da možemo biti i podrška onima koji su iskusniji od nas, koji raspolažu i većim sredstvima, a imaju i već svoj “klub čitalaca’’.

Hvala i onima koji zbog nečeg drugog, po nekada namjerno ili slučajno izostave da su nešto “uzeli’’ od mlađahnog Radija Jadran, kao svoju informaciju. Hvala im u svakom slučaju, što nas čitaju i slušaju.

Gradske teme, priče običnih ljudi, vijesti o kojima se danima samo šuška, vaši problemi i dalje će biti osa oko koje ćemo se vrtjeti i u narednom periodu, manje one političke, jer o “velikim društveno političkim previranjima’’, ima ko da piše.

Nama znači i velika nam je motivacija da je tekst pod naslovom “Policija zabranila okuplajnje maturanta na Savini’’ bila najčitanija. Posljednjih dana su to tekstovi vezani za uspjehe našeg jedriličara Milivoja Dukića.

Tako ste nam pokazali da treba da se držimo oprobanog recepta. Manje više ono najvažnije što prođe kroz jutarnji program “Jadranov đir” i informativnu emisiju “Spektar’’ naći ćete baš ovdje.

Možda vam se neće uvijek dopasti to što čitate, ali ćete uvijek moći da komentarišete, dodate novi podatak, odškrinete vrata nove informacije iza koje, budite sigurni, stajaće Redakcija Radija Jadran.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code