Početna Društvo Za hitnu i planiranu sanaciju obalne infrastrukture 130 hiljada eura

Za hitnu i planiranu sanaciju obalne infrastrukture 130 hiljada eura

2

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom raspisalo je tender za vanrednu i hitnu sanaciju obalne infrastrukture u svim primorskim opštinama, vrijednu 129,3 hiljade eura.

Za, kako se precizira u tenderskoj dokumentaciji, konkretno definisane poslove u svim primorskim opštinama, opredijeljeno je 65 hiljada eura bez PDV, a za planirane radove u svim primorskim opštinama, 55,3 hiljade eura bez PDV.

Definisani radovi  u hercegnovskoj opštini su na tri lokacije: sanacija urušenih stepenica ka plaži „iza tunela“ na Toploj, saniranje kaverne odnosno dijela urušenog zida ispod Bolnice Meljine,  kao i sanacija dijela prepolovljenog obalnog zida na ulazu kupališta podno Bolnice Meljine.

Otvaranje ponuda zakazano je za 28. januar. Odluka o izboru najpovoljnije ponude, odnosno odluka o poništenju postupka javne nabavke biće donijeta u roku od 60 dana od dana otvaranja ponuda. Rok važenja ponude je 60 dana od dana otvaranja ponuda.

Izvođaču je, počev od uvođenja u posao, tenderom određen rok od 365 dana za izvršenje predviđene sanacije u svim primorskim opštinama.

Kad je riječ o ostalim planiranim radovima, JPMD planira predsezonsko ravnanje plaža, čišćenje atmosferskih rigola uz šetališta, sanaciju oštećenih obalnih zidova u moru i iznad vode, parapetnih zidova, sanaciju šetališnih staza, popravku drvenih mostova, izradu informativnih tabli, farbanje metalnih i drvenih ograda i druge.

Garantni rok za izvedene radove je dvije godine.

2 Komentari

  1. Još nije ugašeno ovo raspalo preduzeće? Neka raspisuju tendere za stečajnog upravnika, bolje im je. Gađaju se nekim ciframa, kao da mozga nemaju

    2
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code