Početna Turizam Za hotele u Bijeloj sezona počinje s Praznikom mimoze

Za hotele u Bijeloj sezona počinje s Praznikom mimoze

10

Nakon prošle godine, kada je za sedam-osam mjeseci posjeta u hotelima “Park” i “Delfin”, kompanije “Carine” u Bijeloj bila bolja za 20%, prvi put će sezonu otvoriti već u februaru za Praznik Mimoze. Goste će primati hotel Park, gdje će biti organizovan i jedan maskenbal.

Kako vlasnik “Carina” Čedo Popović kaže za Radio Jadran, Praznik ima potencijal da afirmiše grad tokom zimskog perioda, čemu će i njegova kompanija dati doprinos.

– Uvijek sam spreman da podržim bilo koju manifestaciju i sve što je dobro za grad, bez interesa, zaista. Razgovarao sam sa direktorom Turističke organizacije, Pavlom Obradovićem, bez naše želje da ostvarimo neku zaradu, naprotiv. Želimo da gosti koji dođu budu lijepo dočekani i usluženi, a Herceg Novi da bude ono što zaslužuje – ističe on.

Za jubilarni 50. Praznik mimoze Popović ima dobra očekivanja, iako je ponude turoperatorima tek poslao. Hotel nakon Praznika neće zatvarati, već nastavlja sa radom do kraja ljetnje sezone.

Kompanija Carine, u okviru koje posluje još i hotel Delfin, u 2018. ostvarila je bilans za 20% bolji u odnosu na 2017. godinu.

– Imamo jako dobru saradnju sa poznatim turoperatorima iz Njemačke i Poljske. Sezonu počinjemo krajem marta, završavamo krajem oktobra. Ove godine smo produžili čak do 23. novembra – navodi Popović.

Za goste koji odluče da dane jubilarnog 50. Praznika mimoze provedu u hotelu Park u Bijeloj, kompanija je pripremila posebne cijene i povoljnosti. Nakon Praznika u ponudi će biti i drugih aranžmana, a Popović u 2019. godini očekuje posjetu bolju nego lani.

10 Komentari

 1. Rasporedio ih je šef na sve lokacije.tako je bilo sa pantom i kraj.preuzeo odma drugi.tako će biti i ovo.za sad boljeg nemaju a gorega će teško naći.sve u svemu zlo i za grad i za radnike a pogotovo za turizam.

 2. Treba biti umjetnik pa ne znati voditi hotele i restorane u sred sezone. Dje su sad ti manageri i vlasnici? Sto i za zimu ne osmisle program? Bi da znaju. Evo sve po opstini zatvoreno a i ovi sto rade mogu da zatvore. Nego ovim strancima je ljeti kod nas dzaba to sto placaju i zato dolaze, a sreca nam je i Dubrovnik u blizini. Nego odosmo i mi da radimo u Dubrovnik a neka gdin Ceda ili Cedo trazi radnike dje zna!

 3. Popivicu svaka cast sto ces Herceg Novom darovati 3 nova hotela.
  SAmo moras da poradis na radnicima , jer ako nastavis da izrabljujes radnike nece imati ko da radi u ta 3 hotela.
  Normalno radno vreme i svaki prekovremeni da se plati. nece niko da radi za 400e 12 sati dnevno.
  Novski hotelijeri ne razumiju da radnik ima i svoj privatni zivot da ne moze citav dan da provede u hotelu.

  19
 4. MOZELI MI NEKO OBJASNITI KAKO OVAJ COVIJEK MOZE PUNITI HOTELE I RADITI LJETI I ZIMI A OSTALI SUSE ZUBE .ZNACI ON I GODPODIN MILIC IZ CASA DEL MARE ZNAJU RADITI A OSTALI ,,MLATE PREZNU SLAMU,, NEMAJU POJIMA. AKO NIJE OVAKO DAJTE OBJASNJENJE DA I JA SHVATIM I OSTALI POPUT MENE.ZIVJELI

  27
  11

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code