Za kraj avgusta bajkerski skup na ušću Sutorine

Za kraj avgusta bajkerski skup na ušću Sutorine

3257
4
Podijeli

moto skup pripreme 1Tradicionalni V Moto skup, u organizaciji  MC Cruiser Herceg Novi, biće održan 26, 27. i 28. avgusta, na istoj lokaciji kao i prošle godine – plaži Ušće u Igalu. Bogat program dešavanja trebalo bi da ove godine privuče rekordan broj bajkera i posjetilaca. Tokom dvije večeri biće organizovani rok koncerti – u petak sviraju grupe “Mikrokozma” iz Podgorice i “Krugovi u žitu” iz Trebinja, a u subotu grupe “Falcons” iz Rume i “Supermensi” iz Šapca.

Kao i prethodnih godina za goste će biti organizovan brodski izlet  zalivom, defile motora kroz grad, bajkerske igre na plaži, večera u petak, ručak u subotu i doručak u nedelju, prije nego što napuste Herceg Novi. Mada mnogi će vjerovatno i ovoga puta produžiti boravak, time i sezonu u Novom. Motoristi, poznati kao ljudi velikog srca, pridružiće se i akciji prikupljanja pomoći za liječenje Ive Bijelić, pa će na nekoliko mjesta biti postavljene kutije za novčane priloge.

Picerija i restoran

moto skup pripreme 2U želji da se opet dokažu kao dobri organizatori i domaćini, članovi MC Cruiser se uveliko pripremaju kako bi što bolje dočekali goste. Očistili si i izravnali teren gdje će biti kamp, u koji su već počeli da pristižu bajkeri. Od prvog skupa 2012. godine u Igalu, kao i naredna dva u Bijeloj, odziv je sve veći  – prošle godine je bilo više od 1000 posjetilaca sa oko 700 motora iz preko 120 moto klubova iz zemlje i inostranstva.

Domaćini obećavaju dobar provod i lijepo druženje u opuštenoj atmosferi na samoj obali mora, pozivaju stare i nove prijatelje na V moto skup.

Program:

PETAK – 26. avgust: od 10 h otvaranje kampa i doček gostiju, od 17 h besplatna večera  za goste, od 21 h rok koncert grupa“Mikrokozma” iz Podgorice i “Krugovi u žitu” iz Trebinja.

SUBOTA – 27. avgust: od 10 h izlet brodovima po zalivu, od 15 h besplatan ručak za goste, u 17 h defile motora ulicama grada, u 18 h bajkerske igre i rok koncert grupa “Falcons” iz Rume i “Supermensi” iz Šapca.

NEDJELJA – 28. Avgust: besplatan doručak i ispraćaj gostiju.

4 Komentari

  1. Svaka čast ali su ove godine poranili sa organizacijom, bolje da su kao i prošle počeli iza prvog Septembra ne kao sad u avgustu. Onda mozemo pričati o produženju sezone !!!!
    0    0

Ostavite komentar

*

code