Početna Društvo Za krov Doma kulture u Kamenarima 23 hiljade eura

Za krov Doma kulture u Kamenarima 23 hiljade eura

1

Stari dotrajali krov na zgradi Doma kulture Petar Mandić u Kamenarima, u kojoj su još smještena područna odjeljenja OŠ Orjenski bataljon iz Bijele i prostorije MZ Kamenari, biće uskoro renoviran.

Biće to ujedno prva veća investicija na zgradi, čiji krov odavno prokišnjava, a prilikom svakog jačeg vjetra, otpadne po neka tigla. Takav krov opasnost je ne samo za djecu koja koriste objekat najviše, već i za prolaznike i vozače.

Stoga su mještani Kamenara, Mjesna zajednica, uz pomoć lokalne uprave, prikupili novčana sredstva kojima će biti postavljen novi crijep, horizontalni oluk, urađena hidroizolacija i popravljen dimnjak.

Čitav posao virjedan je skoro 23 hiljade eura, a kao izvođač radova izabrana je firma Role inženjering d.o.o., sa kojom je lokalna uprava sklopila ugovor. Garancija na izvedene radove je dvije godine. Za natkrivanje i čitav posao, kako je precizirano ugovorom, biće potrebno 20 dana.

U Mjesnoj zajednici Kamenari kažu nam da je ovo prvi u nizu radova koje bi na zgradi Kulturnog centra trebalo izvesti. Raduje ih činjenica da će taj veliki problem biti riješen.

Nakon toga, prikupljaće ponovo sredstva kako bi u što skorijem periodu mogli da urade novu fasadu i zamijene koroziranu bravariju eloksirom. Ako ne narednih dana, onda nakon sezone, trebalo bi da bude asfaltirana i putna dionica ka Lalovini.

U MZ Kamenari navode i da je ovih dana okončano uređenje kupališta, pa je u tom mjestu, kako kažu, sezona počela.

1 komentar

  1. KOLIKO SE PRODALO KAMENA IZ DJURICKOG KAMENOLOMA I ONOG OD EX PRVOBORCA MOGLI SU KAMENARE U ZLATO OBLOZITI ALI TO JE NEBITNO VAZNO JE DA SU EX PREDSJEDNICI MZ ASFALTIRALI PUTEVE DO SVOJIH VRATA I SREDILI SVOJE OKUCNICE VELIKE PATRIOTE I RODOLJUBI .JEDINO MJESTO KOJE NEMA OGRADJEN PLIVACKI BAZEN A IMA VK ..PRIMORJE.. STAR 70 GODINA A MOZDA I VISE .DALI SMO I PREDSJEDNIKA SO U 2 MANDATA ALI KAO DA I NISMO .TOLIKO O SPOSOBNOSTI I BRIZI ZA KAMENARE. A POMORSKI SAOBRACAJ DA I NE POMINJEMO KOME SU ONI STO DALI. DA NE DODJE GOSPODIN MILIC I ONAJ RUS ADRIATICA JOS BI BILI U KAMENO DOBA.

    1
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code