Početna Turizam Za manje od 24h preko 10 hiljada zainteresovanih za besplatno ljetovanje u...

Za manje od 24h preko 10 hiljada zainteresovanih za besplatno ljetovanje u Herceg Novom

19

Za kampanju TOHN #HercegNoviTeZove, kojom nude besplatno ljetovanje u drugoj polovini juna u Herceg Novom, za manje od 24 h prijavilo se preko 10 hiljada potencijalnih posjetilaca, a istoimeni sajt zabilježio je 25 hiljada pregleda.

Kampanju su podržali svi vodeći mediji u Srbiji i BIH objavama na svojim portalima. Iako u početku regionalnog karaktera, kampanja #hercegnovitezove poprima i šire razmjere, jer prema statistici sajta sve je veći broj posjetilaca iz Zapadne i Sjeverne Evrope, kazali su Radiju Jadran u TOHN.

Turistička organizacija Herceg Novi pokloniće besplatne aranžmane za ljetovanje u Herceg Novom u drugoj polovini juna, u sklopu akcije #HercegNoviTeZove. U saradnji sa novskim privrednicima obezbijeđene su vrijedne nagrade, objavljeno je na istoimenom sajtu.

Svi koji žele da učestvuju moraju popuniti formular na sajtu TOHN koji sadrži ime i prezime, e-mail adresu i grad iz kojeg dolazi potencijalni gost.

“Prvu nagradu koju dodjeljujemo je 5-dnevni boravak na bazi punog pansiona u ACD Wellness & Spa hotelu u Meljinama za 4 osobe (2+2) u drugoj polovini juna. Herceg Novi je među najljepšim, a trenutno i najsigurnijim turističkim destinacijama u Evropi. Naš grad učinio je sve neophodno da se u njemu osjećate sigurno i kao kod svoje kuće”, poručili su iz TOHN.

Podsjećaju da je Crna Gora zemlja koja je posljednja u Evropi zaražena korona virusom i prva koja ga je u potpunosti suzbila.

Izvlačenje dobitnika biće 06.06.2020. na Instagram nalogu TO Herceg Novi.

“Podrži akciju #HercegNoviTeZove i učestvuj u njoj. Podijeli fotografiju za kampanju na svom Instagramu, Facebooku i Twiter nalogu uz hashtag #hercegnovitezove kako bi što veći broj ljudi saznao za akciju i o njoj se informisao. Učešćem u akciji pomažeš afirmaciji Herceg Novog kao turističke i Covid-free destinacije. Akciju možeš podržati bez obzira da li si iz Herceg Novog ili ne”, poručili su iz TOHN.

19 Komentari

 1. Jednom Abramoviću, Bredu Pitu, De Niru … je ispod časti da se javlja na ovu kampanju. Imidž bi im žestoko stradao. Ako se izvlačenje ne vrši “dirigovanim” putem, Novi može očekivati lumpenproleterijat…

  3
  3
 2. najbolja kampanja je da se ukine placanje visoke takse,parkinga,lezaljki na plazi,inaravno minimalna cijena smjestaja u regionu,placanja putarine za auto put koga nema,i mnogo drugih placanja,pa kada se gosti proracunaju dolaze sami i bez poziva…..

  15
  1
  • Potpuno se slazem,neznam na osnovu cega je ovoliko velika taksa nemamo osnovno infradtrukturu i cistocu.Da smanjimo cijene ,smanjite vi taksu na pola ,ocistite mjesne zajednice, popravite rasvjetu ,trotoare kojih nemamo ,klupe ,kante za smece itd

 3. Besplatno ljetovanjeje ipak jeftinije nego kada je Milošević nudio besplatne stanove Srbima koji se žele vratiti na Kosovo. Zna li neko šta je bilo sa tim stanovima koji su se gradili kineskom brzinom? Ko danas u njima živi?

  12
  5
 4. Od onih koji su uplatili ljetovanje izabrati i nagraditi. Ovako može biti milion zainteresovanih da ljetuju džabe, a to veze nema sa zainteresovanim potencijalnim posjetiocima Herceg Novog.

  15
  2
 5. Hej ovi iz TO su preponosni na akciju !
  Ovo je fenomenalno!
  Aaaajmo bre, more, viđi – šta je u akciji protivzakonito ??
  Ako ne zna niko nema veze – uživajte u komentarima.

  11
  2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code